Now Reading
«Ζητήστε βοήθεια»: Η Maria Menounos δίνει την καλύτερη συμβουλή για τη ζωή με ένα νεογέννητο

«Ζητήστε βοήθεια»: Η Maria Menounos δίνει την καλύτερη συμβουλή για τη ζωή με ένα νεογέννητο

Με τη διάγνωση του καρκίνου της δεν είχε χρόνο πολύ χρόνο για να προετοιμαστεί ή να γιορτάσει το μωρό της.

Σε μια νέα συνέντευξη με τη Lo Bosworth στο podcast της Gut Feelings, η Maria Menounos μίλησε για το πώς ήταν να έχεις μια νεογέννητη κόρη την ίδια στιγμή που έμαθε ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Η Menounos εξήγησε ότι δεν μπορούσε να αφιερώσει πολύ χρόνο γιορτάζοντας τους μήνες πριν τον ερχομό του κοριτσιού της, υπενθυμίζοντας σε όλους τους γονείς ότι δεν είναι μόνο εντάξει –αλλά απαραίτητο– να ζητούν βοήθεια, ειδικά αυτούς τους πρώτους μήνες.

«Λοιπόν, είχα ένα μοναδικό ταξίδι γιατί δεν μπορούσα να κουβαλάω το μωρό μου», είπε η –στο Alum του The Hills στο επεισόδιο της 16ης Ιανουαρίου. «Έτσι είχα μια παρένθετη μητέρα».

«Και επίσης, περνούσα από αυτή την πορεία όπου έπρεπε να κάνω πολλές εγχειρήσεις σε όργανά μου και προσπαθούσα να αναρρώσω από αυτό. Και έτσι δεν μπόρεσα να κάνω ούτε καν baby shower, δεν έκανα τίποτα από τα παραδοσιακά πράγματα. Ωστόσο, δεν είμαι πραγματικά παραδοσιακός άνθρωπος, οπότε δεν με ενδιέφερε».

Ως μέλλουσα μαμά για πρώτη φορά, η Menounos απλώς ζήτησε από τις φίλες της βοήθεια για όλα τα μεγάλα και τα μικρά. «Όταν είσαι για πρώτη φορά μαμά, δεν ξέρεις τίποτα. Δεν ξέρεις πώς να συναρμολογήσεις το καρότσι… Τι υποτίθεται ότι πρέπει να στήσετε και να κάνετε; Είναι τόση δουλειά. Ζήτα λοιπόν βοήθεια».

«Είπα στους φίλους μου: «Δεν χρειάζομαι το baby shower, δεν χρειάζομαι τίποτα», συνέχισε. «Χρειάζομαι μόνο τη βοήθειά σας. Βοηθήστε με να πάρω τα πράγματα που πραγματικά χρειάζομαι, τα οποία έχετε ήδη ελέγξει και γνωρίζετε ότι είναι υπέροχα. Αποφύγετε το άγχος της δοκιμής και του λάθους. Και μπορείτε να με βοηθήσετε μια μέρα να τα συνδυάσω όλα; Θα πιούμε κρασί, θα έχουμε μια ποικιλία τυριών, απλά έλα να με βοηθήσεις». Και έτσι έκαναν και όλα ήταν στημένα και έτοιμα να ξεκινήσουν.

«Επομένως, θα δεχόμουν κάθε βοήθεια που μπορούσα να λάβω», συμβούλεψε. «Και μη φοβάστε να ζητήσετε από τους ανθρώπους να σας βοηθήσουν, ειδικά όταν έχετε περάσει κάτι. …Εάν είστε νέα μαμά, λοιπόν, ρωτήστε άλλες μαμάδες που το έχουν περάσει σε ό,τι μπορούν να σας βοηθήσουν να το περάσετε πιο εύκολα».

Δείτε Επίσης

«Απλά να ξέρεις ότι δεν θα τα μάθεις όλα», κατέληξε. «Θα είναι εντάξει».

Η συμβουλή της είναι τόσο σταθερή, ειδικά για τους πολλούς νέους γονείς που πιστεύουν ότι πρέπει να κατακτήσουν τα πάντα μόνοι τους γιατί διαφορετικά δεν θα καταφέρουν να γίνουν γονείς. Το να ζητάς βοήθεια είναι τόσο σημαντικό, ανεξάρτητα από το στάδιο στο οποίο βρίσκεσαι ή από το τι περνάς.

Η Menounos υποδέχτηκε την κόρη της Αθηνά, τώρα 6 μηνών, με τον σύζυγό της Keven Undergaro το 2023. Ευτυχώς, η Menounos είναι πλέον απαλλαγμένη από καρκίνο μετά από εκτεταμένες χειρουργικές επεμβάσεις πέρυσι. Ευχόμαστε σε εκείνη και την οικογένειά της να έχουν πάντα υγεία για να γιορτάζουν όλα τα ορόσημα της μικρής Αθηνάς.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top