Now Reading
Σε λένε το κορίτσι… ή το αγόρι του Μάη

Σε λένε το κορίτσι… ή το αγόρι του Μάη

Ας γνωρίσουμε μερικά χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης

Σύμφωνα με μελέτες οι άνθρωποι που γεννιούνται τον Μάιο έχουν πολλές πιθανότητες να είναι ευτυχείς και εξαιρετικά υγιείς.

  • Τα μωρά του Μαΐου έχουν δύναμη

Ο Μάιος είναι ο μήνας που το μεγαλείο της άνοιξης κορυφώνεται και προετοιμάζεται η φύση για το καλοκαίρι. Τα μωρά του Μαΐου διαθέτουν δυνατό χαρακτήρα αλλά η δύναμή τους αφορά και το μυαλό, τη σωματική κατασκευή αλλά και την ψυχική αντοχή.

  • Είναι τυχερά

Έρευνες που έχουν γίνει με ερωτηματολόγια αναφέρουν ότι τα άτομα που θεωρούν περισσότερο τυχερό τον εαυτό τους σημειώνουν ότι έχουν γεννηθεί τον πέμπτο μήνα του έτους.

  • Γίνονται μεγάλοι εξερευνητές

Πρόκειται για ανήσυχα πνεύματα που δεν εφησυχάζουν και δεν κάθονται εύκολα στα αβγά τους. Αν είστε γονείς παιδιών που γεννήθηκαν ή θα γεννηθούν τον Μάιο να είστε προετοιμασμένοι για  να δίνετε απαντήσεις στις άπειρες ερωτήσεις τους, καθώς η περιέργειά τους δύσκολα ικανοποιείται – ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό τους ωθεί στο να εξερευνούν συνεχώς.

  • Ως γονείς είναι «άπαιχτοι»

Αν πάλι είστε γονιός γεννημένος τον Μάιο, τα παιδιά σας θα σας λατρεύουν καθώς δεν θα τα αφήνετε σε ησυχία, θα έχετε όρεξη να παίζετε μαζί τους και να ανακαλύπτετε συνεχώς νέα πράγματα.

  • Είναι δημιουργικοί κι έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση

Ως ανήσυχα πνεύματα διαβάζουν πολύ, ασχολούνται με τις τέχνες, κι είναι κι οι ίδιοι εξαιρετικά δημιουργικοί, νεωτεριστές και πρωτοπόροι.

Δείτε Επίσης

  • Είναι γενναιόδωροι και bon viveur

Το μόνο ίσως κακό τους είναι ότι δεν τα πάνε πολύ καλά με τη διαχείριση χρημάτων, αναζητούν τις μεγάλες συγκινήσεις και δεν τσιγκουνεύονται προκειμένου να περνάνε καλά… αλλά ίσως προς το τέλος του μήνα να τους τελειώνουν τα χρήματα.

Το σίγουρο είναι ότι η ζωή με όσους είναι γεννημένοι τον Μάιο είναι έντονη, πολύχρωμη, γεμάτη συγκινήσεις, συναρπαστική και όλο εκπλήξεις – με δυο λόγια δεν θα βαρεθείτε ποτέ μαζί τους – καθώς διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός από τους πιο όμορφους μήνες του χρόνου!  

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top