Now Reading
Πού θα βρεις on line μαθήματα yoga

Πού θα βρεις on line μαθήματα yoga

Οι καλύτερες διευθύνσεις στο ίντερνετ για να κάνεις yoga στο σαλόνι σου

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Έχεις γυρίσει χίλια κομμάτια στο σπίτι και κοιτάς και ξανακοιτάς το πρόγραμμα της γιόγκα. Θα ήθελες πολύ να βγεις αλλά ακόμα και η μετάβαση στο στούντιο για μάθημα μοιάζει με δύσκολη άσανα.

Κάποτε είχε μεγάλη δυστακτικότητα απένταντι στα on line μαθήματα που παραδίδουν δάσκαλοι σε διάφορα websites ανά το κόσμο. Η απουσία της φυσικής παρουσίας του δασκάλου προκαλεί ανασφάλεια, θέλεις να ξέρεις ότι κάνεις κάτι σωστά και έχεις ανάγκη την αλληλεπίδραση. Στην πορεία η γνώμη μου άλλαξε ότι κάποια στιγμή στη ζωή μου είδα ότι είναι πια πολλές οι φορές που χάνω το μάθημα και τελικά μένω στον καναπέ με το λάπτοπ στα πόδια. Ε, σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερη να πατήσεις play σε ένα καλό και δοκιμασμένο on line μάθημα, να κουνηθείς, να ξεπιαστείς και να κάνεις την ενέργειά σου να ξυπνήσει.

Παρακάτω μπορείς να βρεις Ελληνικά και ξένα links, άλλα free άλλα με κάποιο κόστος και με δασκάλους που κάνουν πραγματικά καλή δουλειά. Namaste

Η διάσημη ανά το κόσμο yogini Αdriene είναι από τις πρώτες που τόλμησαν την διαδυκτική διδασκαλία yoga. Δίνει καλές οδηγίες και έχει ένα βίντεο για κάθε ανάγκη ακόμα και ένα πεντάλεπτο μάθημα. Δεν θα σου κοστίσει τίποτα γιατί πρόκειται για you tube κανάλι.

Εάν είσαι οπαδός της Vinyasa yoga θα βρεις on line τα μαθήματα του Εvergreen Yoga Studios με δάσκαλο τον Πάνο Κατσανδρή. Κοστίζουν 25 ευρώ το μήνα, είναι καλογυρισμένα και για όλα τα επίπεδα.

https://www.evergreenyogastudios.com

To Υoga Glo είναι ένα από τα διεθνή, αγγλόφωνα website με την καλύτερη φήμη. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και όλων των συστημάτων της yoga (Hatha, Iyengar, Kudalini) αλλά yin yoga. ‘Eχει πολύ καλή ποιότητα και είναι μια πολύ καλή εμπειρία on line άσκησης.

https://www.glo.com/yoga-online

Πηγή: ΑlΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top