Now Reading
Ένας γάμος έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να κρατήσει

Ένας γάμος έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να κρατήσει

αν το ζευγάρι…

Συντάκτης: Νανά Χατζή

Ή καλύτερα, αν τα δύο άτομα που αποτελούν το ζευγάρι, έχουν τα παρακάτω στοιχεία στον χαρακτήρα τους:

Καταφέρνουν να αποδέχονται ο ένας τον άλλον: είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να αποδεχτείς τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του συντρόφου σου, γιατί σίγουρα θα υπάρχουν και στοιχεία που δεν είναι θετικά. Αν συνέχεια τον κριτικάρεις, ή σε κριτικάρει και ο ένας προσπαθεί να  αλλάξει τον άλλο, αυτό θα φέρει κλυδωνισμούς στην σχέση…

Νιώθουν εμπιστοσύνη: από τα πιο γερά θεμέλια μιας σταθερής σχέσης, να νιώθεις εμπιστοσύνη και να βασίζεσαι στον λόγο του συντρόφου σου!

Είναι ειλικρινείς: όταν αρχίσουν τα ψέματα και οι απάτες, οι πιθανότητες για ευτυχία και διάρκεια λιγοστεύουν…

Μπορούν να συγχωρούν: αν σε κάθε διαφωνία, ή καυγά, το σύννεφο, η πίκρα και η κακή διάθεση κρατούν μέρες, τότε το πράγμα ζορίζει. Σε μια σχέση, σε έναν γάμο, πρέπει να έχεις το ταλέντο να συγχωρείς και σχετικά εύκολα να γυρίζεις σελίδα.

Δείτε Επίσης

Εκτιμούν ο ένας τον άλλον: χωρίς να εκτιμά και να θαυμάζει ο ένας τον άλλον, δεν είναι είναι εύκολο να κρατήσει πολύ ένας γάμος.

Έχουν αίσθηση του χιούμορ: αν την ζωή, την καθημερινότητα και τα θέματα που προκύπτουν συνέχεια, δεν τα πάρεις λίγο στο χαλαρό, δεν θα αντέξεις. Τα ζευγάρια με χιούμορ τα ζηλεύεις, γιατί βλέπεις ότι παρά τις δυσκολίες αυτοσαρκάζονται, γελούν και έτσι καταφέρνουν να ξεπεράσουν κάθε δύσκολο κάβο. Και απορείς πώς, με τόσα προβλήματα, ή χωρίς να έχουν και τόσο μεγάλη οικονομική άνεση, αυτοί οι δύο ακόμη αγκαλιάζονται και πιάνονται χέρι χέρι…

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top