Now Reading
Μερικά υπέροχα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά που κάνουν τα μωρά του Ιουνίου να ξεχωρίζουν

Μερικά υπέροχα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά που κάνουν τα μωρά του Ιουνίου να ξεχωρίζουν

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού τα προικίζει με ιδιαίτερες ιδιότητες

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική εποχή για να φέρεις στη ζωή ένα μωρό. Οι αλλεργίες της άνοιξης έχουν υποχωρήσει και ο καιρός είναι ζεστός. Τον Ιούνιο, έρχεται επιτέλους η πιο ηλιόλουστη σεζόν… οπότε δεν είναι μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι τα μωρά που γεννιούνται αυτόν τον μήνα είναι φωτεινά σαν μικρά φώτα. Ακολουθούν μερικά γεγονότα που κάνουν τον μήνα γέννησης του μωρού σας τον Ιούνιο εξαιρετικά ξεχωριστό.

Το μωρό του Ιουνίου θα είναι αστρολογικά είτε Δίδυμος είτε Καρκίνος

Τα μωρά που θα γεννηθούν πριν από τις 22 Ιουνίου θα είναι οι Δίδυμοι – ένα σημάδι που πιστεύεται ότι είναι χαρούμενα, χαρισματικά, πνευματικά… αλλά αναποφάσιστα άτομα. Τα μικρά που κάνουν το ντεμπούτο τους στις 22 Ιουνίου ή αργότερα θα είναι Καρκίνοι (με σήμα κατατεθέν το καβούρι). Οι Καρκίνοι πιστεύεται ότι είναι προστατευτικοί, συναισθηματικοί, διαισθητικοί… αλλά μερικές φορές λίγο (το μαντέψατε) συμπεριφέρονται σαν καβούρι.

Τα μωρά του Ιουνίου έχουν τρεις πολύτιμες πέτρες για να διαλέξουν

Μην ανησυχείτε αν το μωρό σας τον Ιούνιο είναι αναποφάσιστοι Δίδυμοι, έχουν πολλές επιλογές… τουλάχιστον όταν πρόκειται για ποια πέτρα γέννησης να διαλέξουν! Ο Ιούνιος είναι ένας από τους μόλις τρεις μήνες που μπορεί να υπερηφανεύεται για τρεις επιβλητικούς πολύτιμους λίθους. Ο Ιούνιος αντιπροσωπεύεται από το μαργαριτάρι, το ιριδίζον φεγγάρι και τον αλεξανδρίτη που αλλάζει χρώμα.

Είναι πιο επιρρεπή σε αλλαγές στη διάθεση

Η κυκλοθυμική ιδιοσυγκρασία είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που απαντάται συχνότερα στα μωρά του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι ενώ είναι επιρρεπείς στη θετικότητα, μπορούν επίσης να επηρεαστούν από την αλλαγή της διάθεσης, οπότε όταν η θετικότητα απενεργοποιείται, συμβαίνει γρήγορα. Ευτυχώς, μπορούν να επιστρέψουν εξίσου γρήγορα.

Πιθανότατα δεν πρόκειται να αναζητήσουν έξτρα συγκίνηση

Μελέτες για το πώς η εποχή της γέννησης μας επηρεάζει τα επίπεδα της ντοπαμίνης υποδηλώνουν ότι η συμπεριφορά που αναζητά συγκίνηση είναι πιο συχνή σε παιδιά που γεννιούνται το φθινόπωρο και το χειμώνα. Τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Μάιο και τον Ιούνιο είχαν τα χαμηλότερα επίπεδα, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να διατρέχουν μεγάλους κινδύνους από τα ξαδέλφια τους που γεννιούνται το χειμώνα.

Είναι πιο πιθανό να σας κρατούν ξύπνιους τη νύχτα

Ίσως όλες αυτές οι υπέροχες, βραβευμένες με Νόμπελ ιδέες να έρχονται στα μωρά του Ιουνίου μετά το σκοτάδι. Μια μελέτη στο περιοδικό Sleep διαπίστωσε ότι τα άτομα με γενέθλια την άνοιξη και το καλοκαίρι γενικά κοιμούνται αργότερα από αυτά που γεννήθηκαν το φθινόπωρο και το χειμώνα. Το παιδί σας τον Ιούνιο είναι πιο πιθανό να είναι βραδινή κουκουβάγια.

Τα λουλούδια γέννησης των μωρών του Ιουνίου είναι κλασικά

Ο Ιούνιος αντιπροσωπεύεται από δύο λουλούδια: το τριαντάφυλλο (δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό από αυτό το κόκκινο μπουμπούκι, έτσι δεν είναι;) και το αγιόκλημα. Τα τριαντάφυλλα σημαίνουν ρομαντισμό, ενώ το αγιόκλημα συμβολίζει την ευτυχία.

Το μωρό του Ιουνίου μπορεί να έχει αισιόδοξη στάση

Φτάνοντας την ίδια ώρα με το καλοκαίρι, μπορεί να περιμένετε το μωρό σας τον Ιούνιο να είναι αισιόδοξο… και σύμφωνα με μια ευρωπαϊκή μελέτη, μπορεί να έχετε δίκιο! Τα μωρά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι πιο πιθανό να έχουν υπερβολικά θετική στάση από τα μωρά που γεννιούνται άλλες εποχές του έτους.

Δείτε Επίσης

Το μωρό του Ιουνίου θα μπορούσε να φτάσει σε μεγάλα ύψη

Μια βρετανική μελέτη διαπίστωσε ότι τα μωρά που γεννήθηκαν τον Ιούνιο τείνουν να είναι μεγαλόσωμα… και μεγαλώνουν σε ψηλούς ενήλικες. Αλλά ακόμα κι αν το μωρό σας τον Ιούνιο δεν είναι κάποιος που να ψηλώνει κυριολεκτικά, θα μπορούσε να είναι κάποιος που να ψηλώνει μεταφορικά…

Το μωρό του Ιουνίου θα μπορούσε να είναι στο δρόμο προς το βραβείο Νόμπελ

Το λαμπρό μωρό σας μπορεί να έχει λίγο ωραίο υλικό για να δείξει την ιδιοφυΐα του! Μια ανάλυση των βραβευμένων με Νόμπελ διαπίστωσε ότι ένας εκπληκτικά υψηλός αριθμός νικητών γεννήθηκε τον Ιούνιο.

Ακόμα κι αν δεν κερδίσουν βραβείο Νόμπελ, τα μωρά του Ιουνίου εξακολουθούν να είναι αρκετά εντυπωσιακά!

Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις ότι τα μωρά του Ιουνίου γεννιούνται για να λάμπουν; Οι Celebs που μοιράζονται αυτόν τον μήνα γέννησης περιλαμβάνουν τις Natalie Portman, Angelina Jolie, Anderson Cooper, Kanye West, Neil Patrick Harris και Ariana Grande.

Όπως και να ‘χει το ότι θα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού είναι από μόνος του ένας καλός λόγος για να αγαπήσετε αυτή την εποχή και να ανυπομονείτε να έρθει, και τα γενέθλιά του μπορείτε να τα γιορτάσετε παντού και όπως θέλετε, καθώς δεν θα έχουν αρχίσει ακόμα οι διακοπές αλλά όλοι είναι συνήθως ήδη πιο χαρούμενοι!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top