Now Reading
Καλωσορίζουμε τα πιο φιλικά μαγαζιά προς τις οικογένειες για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Καλωσορίζουμε τα πιο φιλικά μαγαζιά προς τις οικογένειες για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τα childit friendly εστιατόρια και καφέ είναι γεγονός!

Όταν δεν έχεις παιδιά ο κόσμος σου είναι συγκεκριμένος και η οπτική σου διαφορετική. Μόλις αλλάξει αυτό και έρθει στη ζωή σου ένα μωρό, ξαφνικά παρατηρείς μαγαζιά που προσπερνούσες μήνες, παιδικές χαρές, παιχνίδια και ένας νέος κόσμος ξεπροβάλλει μπροστά σου. Και κάπως έτσι αλλάζουν και κάποιες ανάγκες σου, οι οποίες πλέον γίνονται βασικές και απαραίτητες προκειμένου να είσαι ικανοποιημένος.

Η νέα οπτική που αποκτάς ως γονέας σε κάνει να αναζητάς διαφορετικές υπηρεσίες για εσένα και την οικογένειά σου, υπηρεσίες που θα σέβονται τα νέα μέλη και τις νέες σου ανάγκες.

Κάθε φορά που ταξιδεύαμε με πλοίο είχαμε να αντιμετωπίσουμε ποικίλες δύσκολες καταστάσεις.

Η ώρα του ταΐσματος, όχι μόνο σε πλοία αλλά και σε εστιατόρια και καφέ, για να μην πω και για την ώρα της πάνας … να πρέπει να ενώσουμε καρέκλες και να ακουμπάμε το μωρό μέσα στο εστιατόριο να το αλλάξουμε σε κοινή θέα ή να τρέχουμε στο αυτοκίνητο .. λες και κάναμε κάτι παράνομο ή λες και έπρεπε να ταλαιπωρηθούμε επειδή απλώς και μόνο είχαμε ένα μωρό στη ζωή μας. Έτσι, λοιπόν, ή έπρεπε να μένουμε σπίτι μας ή να προετοιμαζόμαστε από πριν κάθε φορά για τα δεδομένα εμπόδια που είχαμε ήδη γνωρίσει και ξέραμε ότι αναγκαστικά θα αντιμετωπίζαμε.

Από σήμερα λοιπόν αυτό αλλάζει με τη νέα Childit friendly υπηρεσία του γνωστού ιστότοπου για γονείς www.childit.gr.

Ένα δίκτυο εστιατορίων και καφέ, φιλικό προς οικογένειες και παιδιά στην Αττική, που με τον καιρό θα εξαπλωθεί και θα προσφέρει σε εκατοντάδες οικογένειες τα απολύτως αυτονόητα για τις ανάγκες τους.

Με τις βασικές παροχές ως γνώμονα, όπως χώρο μη καπνιστών, καθισματάκι φαγητού και αλλαξιέρα μέχρι παιδικά μενού, δραστηριότητες και παιδότοπους, που θα μπορείτε να αναζητήσετε ανάλογα με την περιοχή ή την προτίμηση που έχετε σε φαγητό, γλυκό ή καφέ, τα Childit friendly σημεία είναι γεγονός και:

Πώς θα τα βρείτε

Μέσα από το δίκτυό μας, το οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.childit.gr/childitfriendly ή  όπου θα δείτε το χαρακτηριστικό μας αυτοκόλλητο στην είσοδο ενός μαγαζιού.

Κι αν δεν είναι όπως τα λέμε;

Σε περίπτωση που κάποιο μαγαζί είναι καταχωρημένο στο δίκτυό μας αλλά δεν προσφέρει τις παροχές που αναγράφονται, τότε έχετε τη δυνατότητα να το αξιολογήσετε online και να μπει σε κατάσταση review από εμάς για να επαναξιολογηθεί.

Έχω εστιατόριο ή καφέ και θέλω να μπω στο δίκτυό σας, τι πρέπει να κάνω;

Να στείλετε ένα email εδώ και να μας το ζητήσετε. Εφόσον διαθέτετε τις απαραίτητες 3 προϋποθέσεις παροχών για Childit friendly spot (μη καπνίζοντες, καθισματάκι φαγητού, αλλαξιέρα), τότε θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο μεγαλύτερο και μοναδικό δίκτυο χώρων εστίασης για οικογένειες!

Δείτε Επίσης

Πώς θα βρω το μαγαζί που προτείνετε;

Μέσα από google maps χάρτη που υπάρχει σε κάθε καταχώρηση του εκάστοτε μαγαζιού θα έχετε τις ακριβείς οδηγίες για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Ποσό κοστίζει για να μπω στο δίκτυό σας ως μαγαζί;

Η υπηρεσία αυτή είναι εντελώς δωρεάν και η προβολή σας σε οικογένειες μοναδική!

   

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top