Now Reading
«Ο Άνιχνος. Ο άνθρωπος χωρίς ίχνη» στον Παιδικό Ιανό

«Ο Άνιχνος. Ο άνθρωπος χωρίς ίχνη» στον Παιδικό Ιανό

30/11 στις 13.00, το βιβλίο της Σπυριδούλας Μπιρπίλη, σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια, εκδ. Διάπλαση

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 13:00 οι εκδόσεις Διάπλαση και ο Παιδικός IANOS παρουσιάζουν το βιβλίο της Σπυριδούλας Μπιρπίλη, «Ο Άνιχνος. Ο άνθρωπος χωρίς ίχνη» , σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσουλια.

Ο Άνιχνος, ένα παιδί χωρίς ίχνη, αποφασίζει να ακολουθήσει τον πρώτο περαστικό μήπως έτσι βρει τον δρόμο του. Ένας παράξενος ταξιδιώτης κι ένας ελέφαντας με αθλητικά παπούτσια βοηθούν τον Άνιχνο να χαράξει τα δικά του ίχνη στο δρόμο των παραμυθιών. Ελάτε να ακούσουμε την ιστορία του Άνιχνου, να φτιάξουμε τα δικά μας ίχνη και να ανακαλύψουμε κι εμείς έναν κρυμμένο θησαυρό!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια φορά κι έναν καιρό σε μια έρημο γεννιέται και μεγαλώνει ένα παιδί χωρίς ίχνη! Μα, αν δεν αφήνεις ίχνη στην έρημο, είναι εύκολο να χαθείς. Όταν ο Άνιχνος τελειώνει το σχολείο, αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τον πρώτο περαστικό, μήπως κι έτσι βρει τον δρόμο του. Ποιος είναι όμως ο παράξενος ταξιδιώτης και πού πηγαίνει;

Ποια είναι η ιστορία του ελέφαντα με τα αθλητικά παπούτσια και το φτερό στρουθοκαμήλου στο κεφάλι; Ο Άνιχνος αναζητά τον δρόμο του παρά τις δυσκολίες. Τελικά θα βρει τον δικό του θησαυρό μέσα στα παραμύθια; Ένα παραμύθι για το ταξίδι προς την ενηλικίωση και τα ίχνη που διαλέγει ο καθένας μας για οδηγό του.

 

(ΣΕΙΡΑ: ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ ΧΑΡΤΕΤΟΙ)

Δείτε Επίσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για παιδιά από 4 ετών και άνω

 

Link Εκδήλωσης: Ianos

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top