Now Reading
Καιρός για ένα μοναδικό baby spa στο μωρό σας

Καιρός για ένα μοναδικό baby spa στο μωρό σας

Ό,τι καλύτερο για μια μοναδική χαλάρωση και όχι μόνο!

Η φροντίδα ενός μωρού δεν περιορίζεται μόνο σε φαγητό και ύπνο αλλά και στη σωματική του περιποίηση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ψυχική του υγεία και το συναισθηματικό δέσιμο με τον γονέα/κηδεμόνα του. Πώς μπορείτε λοιπόν να δημιουργήσετε το ιδανικό baby spa για να προσέξετε ιδιαίτερα το μωρό σας και να το περιποιηθείτε όσο καλύτερα γίνεται;

Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσει.

Μέσα από ήρεμη μουσική και κατάλληλο φωτισμό μπορείτε να φτιάξετε ένα «σπιτικό» spa, με απλό εξοπλισμό, σε μια ιδανική γωνία του σπιτιού ή σε ένα ήρεμο δωμάτιο μακριά από εξωτερικούς θορύβους και παρεμβολές. Φανταστείτε έναν χώρο με ακουστικά ερεθίσματα που θα χαλαρώσουν και τους δυο σας και απλώς δημιουργήστε τον. Είναι σημαντικό ο χώρος αυτός να χαλαρώνει και εσάς γιατί μην ξεχνάτε πως το μωρό σας σας συναισθάνεται και είναι σημαντικό να μπορείτε να το απολαύσετε και εσείς.

Μωρουδιακό μασάζ ή αλλιώς baby massage.

Έρευνες δείχνουν πως το συχνό άγγιγμα και το μασάζ παίζουν σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη, την επικοινωνία και τη μάθηση του μωρού. Το μασάζ προσφέρει σε ένα μωρό ηρεμία, βοηθάει στην πέψη και την ανακούφιση από τους κολικούς, βοηθάει στον ποιοτικό ύπνο, ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα, βοηθάει στη δυσφορία που νιώθουν όταν βγάζουν δόντια, βελτιώνει την υφή του δέρματός του και βοηθάει στη χαλάρωση του μωρού όσο και του γονέα.

Το μασάζ είναι επίσης ένας τρόπος να συνδεθείτε με το μωράκι σας και να ενισχύσετε τον δεσμό σας, ο οποίος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για υγιείς μελλοντικές σχέσεις.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να εφαρμόσετε το μασάζ στο μωρό σας, γι’ αυτό μην αγχωθείτε καθόλου. Μπορείτε να το ξαπλώσετε σε μια μαλακή πετσέτα ή στρωματάκι στο πάτωμα και να αρχίστε να κάνετε μασάζ ξεκινώντας από τις πατούσες και τα ποδαράκια του μέχρι το στήθος, την κοιλίτσα του και τα χεράκια του. Σημαντικό ρόλο παίζει να έχετε βλεμματική επαφή καθ’ όλη τη διάρκεια, καθώς και να χρησιμοποιείτε ήρεμο τόνο φωνής στην επικοινωνία σας.

Ιδανικό spa, μόνο με τα κατάλληλα προϊόντα!

Για να είναι όσο το δυνατόν πιο πετυχημένο ένα baby spa θα πρέπει να έχετε φροντίσει να προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα που είναι ιδανικά σχεδιασμένα για μωρά και την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, γιατί μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε μια ασφαλή περιποίηση για το μωρό σας γεμάτη ευεργετικές ιδιότητες για την απαιτητική του επιδερμίδα.

Το Baby Soothing Cream της Pharmasept είναι μια ιδανική 100% φυσική ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και σώμα του μωρού. Το βούτυρο Καριτέ,

το λάδι Καλέντουλας και ο φυσικός πολυσακχαρίτης Beta-glucan βοηθούν στη γρήγορη επαναφορά του ξηρού ή σκασμένου δέρματος και καταπραΰνουν ερεθισμούς & κοκκινίλες. Η Βιταμίνη Ε ενισχύει την ανανέωση, την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας.

Μπορείτε επίσης να εμπιστευτείτε την Baby Liquid Powder της Pharmasept ως ιδανική κρέμα σώματος με πούδρα φυτικής προέλευσης, κατάλληλη για την καθημερινή φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας Το έλαιο Χαμομηλιού και Καλέντουλας προσφέρουν ήπια καταπραϋντική δράση σε πιθανούς ερεθισμούς, ενώ η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην ελαστικότητα και απαλότητα της βρεφικής επιδερμίδας.

Η Baby Soothing Cream αποτελεί Νο1 προϊόν στις βρεφικές ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος φαρμακείου.*

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα σωστό baby spa η αίσθηση φρεσκάδας της βρεφικής επιδερμίδας για όλη την υπόλοιπη μέρα με μια καθαρή πάνα που θα βάλετε στο μωράκι σας μόλις το ντύσετε. Η Baby Extra Calm Cream με έλαιο Χαμομηλιού και εκχύλισμα Βρώμης θα προσφέρει την κατάλληλη ενυδάτωση και ανακούφιση στο δέρμα του από πιθανούς ερεθισμούς.

*IQVIA, 88B2A CR.&PASTES F.BABY FAC.&BO, PRD, Units, Value, Pharmacy Sell-out Data YTD 09/2020.

Χαλαρωτική φρεσκάδα

Δείτε Επίσης

Tο μπάνιο του μωρού εκτός από την καθημερινή του υγιεινή και καθαριότητα εξασφαλίζει και τη χαλάρωσή του και σίγουρα δεν μπορεί να υπάρξει baby spa χωρίς ευεξία! Παράλληλα το μπάνιο είναι σημαντικό γιατί συμβάλλει στην ανάπτυξη των αισθήσεών του. Πέρα από αυτό προσφέρει και στον γονέα στιγμές απόλαυσης, χαλάρωσης και σύνδεσης με το μωρό. Μερικά τραγούδια, η αίσθηση του ζεστού νερού σε συνδυασμό με τη φωνή σας, την οπτική επαφή και τη χαλάρωση που προσθέτει το νερό στο σώμα συνθέτουν την ιδανική στιγμή χαράς και ευεξίας για ένα ιδανικό baby spa στον χώρο σας. Μπορείτε με το Baby Mild Bath της Pharmasept να προσφέρετε ό,τι καλύτερο στο δερματάκι του μωρού σας την ώρα του μπάνιου του, μια και δεν περιέχει αλκάλια και σαπούνι και είναι εµπλουτισµένο µε φυτικά εκχυλίσµατα, ενυδατικούς παράγοντες & βιταµίνες, που παρέχουν προστατευτική δράση από ερεθισµούς & ξηρότητα, χαρίζοντας µοναδική απαλότητα και περιποίηση στην ευαίσθητη βρεφική επιδερµίδα.

Αν επιθυμείτε να έχετε ένα εξαιρετικά απαλό αφρόλουτρο για το σώµα και τα µαλλιά του μωρού σας δοκιμάστε και το Baby Extra Sensitive Bath, ειδικά σχεδιασµένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερµίδα µε ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που σέβονται τον υδρολιπιδικό φραγµό της επιδερµίδας του µωρού. Δεν περιέχει βλαβερές ουσίες και είναι εµπλουτισµένο µε φυτικά εκχυλίσµατα, ενυδατικούς παράγοντες & βιταµίνες.

Τα παραπάνω προϊόντα αποτελούν No1 προϊόντα στα βρεφικά καθαριστικά φαρμακείου.*

*IQVIA, 88A2 BABY SOAPS &SYNDETS, PRD Pharmasept Baby, Units, Value, Pharmacy Sell-out Data YTD 09/2020

Αν τώρα για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να αποφύγετε το μπάνιο στη μπανιέρα αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να προσφέρετε μια γεύση δροσιάς στο πρόσωπο και στο σωματάκι του καθαρίζοντάς το, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε το βρεφικό νερό καθαρισμού χωρίς ξέβγαλμα Micellar Water με απαλή σύνθεση εµπλουτισµένη µε 98% συστατικά φυσικής προέλευσης που φροντίζουν την ευαίσθητη επιδερµίδα του βρέφους. Ιδανικό για χρήση από την 1η µέρα, κατάλληλο για πρόσωπο, σώµα και περιοχή αλλαγής πάνας.

Extra tip: Αν θέλετε να εμπλουτίσετε την εμπειρία του ιδανικού baby spa για το μωρό σας, επιλέξτε να το τυλίξετε με φρεσκοπλυμένη πετσέτα και ντύστε το με καθαρά ρουχαλάκια που θα έχουν πλυθεί με τo ειδικά σχεδιασμένo απορρυπαντικό για τις ανάγκες του δέρματός του μωρού. Δοκιμάστε το εξαιρετικά απαλό υγρό απορρυπαντικό Mild Laundry Detergent της Pharmasept.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top