Now Reading
Η υγιεινή και η μάθηση γίνονται “παιχνιδάκι”!

Η υγιεινή και η μάθηση γίνονται “παιχνιδάκι”!

Mία μοναδική εμπειρία στην ώρα του μπάνιου, παρέα με το Johnson’s®!

 

Ανακαλύψτε πώς να συνδυάσετε την υγιεινή, τη διασκέδαση και τη μάθηση σε μία μοναδική εμπειρία στην ώρα του μπάνιου, παρέα με το Johnsons®!

Η ρουτίνα του μπάνιου είναι μία βασική δραστηριότητα προσωπικής φροντίδας, στην οποία τα παιδιά αναπτύσσουν ικανότητες χωρίς καν να το αντιλαμβάνονται! Από την 1η κιόλας ημέρα της ζωής του μωρού, την ώρα του μπάνιου ενεργοποιούνται οι αισθήσεις του και ενισχύεται το δέσιμό του με τους γονείς. Συγκεκριμένα, το μωράκι χαλαρώνει αλλά και διασκεδάζει, μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι με τους γονείς του, το οποίο οδηγεί στη σωματική και την πνευματική του υγεία.

Ταυτόχρονα, το μπανάκι του μωρού αποτελεί πολύ ιδιαίτερη δραστηριότητα και για τους ίδιους τους γονείς. Η Παγκόσμια Έρευνα του Johnson’s® αποκαλύπτει πως για το 84% των γονέων, η στιγμή του μπάνιου βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες τους στον χρόνο που έχουν με τα παιδιά τους. Για αυτό, το Johnson’s® προσφέρει στους γονείς έναν πλήρη οδηγό για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τα μωράκια τους, ώστε να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητές τους, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους!

Συμβουλές για να μεταμορφωθεί το μπάνιο στον πιο αγαπημένο χώρο του σπιτιού!

Τα μωράκια αναπτύσσουν ικανότητες όσο μεγαλώνουν, και το ίδιο συμβαίνει και με το δερματάκι τους. Τα χαρακτηριστικά της βρεφικής επιδερμίδας είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα των ενηλίκων. Η βρεφική επιδερμίδα είναι έως και 30% πιο λεπτή, είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και δεν προσαρμόζεται εύκολα στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Έτσι, είναι απαραίτητο οι γονείς να κάνουν κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες πριν το μπάνιο, ώστε να πετύχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για το μωρό:

Δείτε Επίσης

  1. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του νερού. Όσο το δέρμα αναπτύσσεται, είναι καλύτερο η θερμοκρασία του νερού να είναι κάτω από τους 37οC. Είναι σημαντικό να ανακατεύετε το νερό με τα χέρια σας, ώστε να μην υπάρχουν περιοχές με υψηλότερη θερμοκρασία και να ελέγχετε τη θερμοκρασία βυθίζοντας το εσωτερικό του καρπού σας στο νερό.
  2. Χρησιμοποιήστε υποαλλεργικές* φόρμουλες. Εάν κάνετε μπάνιο τα παιδιά σας μόνο με νερό, θα αφαιρέσετε μόνο το 65% των ελαίων και της βρομιάς (δεν αφαιρούνται οι ακαθαρσίες από τις πάνες και τα ρούχα και αυτό μπορεί να αλλοιώσει την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών). Επιπλέον, σε κάποιες περιοχές της επιδερμίδας, το απλό νερό ενδεχομένως να είναι πολύ σκληρό και να ξηράνει την επιδερμίδα του μωρού σας, προκαλώντας ερεθισμό. Για βαθύ καθαρισμό, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα ασφαλές, υποαλλεργικό* και απαλό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για μωρά, όπως το CottonTouch™ 2-σε-1 Αφρόλουτρο & Σαμπουάν. Για μία ολοκληρωμένη ρουτίνα, προτείνουμε να ολοκληρώνετε το μπάνιο με ένα χαλαρωτικό μασάζ με τη CottonTouch™ Λοσιόν για Πρόσωπο & Σώμα.
  3. Διαβάστε τα συστατικά του προϊόντος. Σιγουρευτείτε πως τα προϊόντα που έχετε επιλέξει περιέχουν απαλά συστατικά χωρίς χρωστικές ουσίες, parabens, φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα, οινόπνευμα και σαπούνι. Η εγγύηση ασφαλείας του Johnson’s® απλοποιεί αυτή τη διαδικασία για εσάς. Η σειρά CottonΤouch™ περιέχει εκχυλίσματα από αγνό βαμβάκι και έχει ειδική σύνθεση και ισορροπημένο pH για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας του νεογέννητου. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σειρά ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα στην επιδερμίδα.
  4. Επιλέξτε οικεία αρώματα. Γνωρίζατε πως υπάρχουν μελέτες που δείχνουν πως τα προϊόντα μπάνιου με απαλές και ευχάριστες μυρωδιές μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη διάθεση του μωρού σας; Επιλέξτε αυτά που χρησιμοποιούν συστατικά υψηλής ποιότητας και είναι ελεγμένα από παιδιάτρους και δερματολόγους. Τα προϊόντα CottonΤouch™ έχουν ευχάριστο και διακριτικό άρωμα που προκαλεί θετικά συναισθήματα, ενισχύει την αλληλεπίδραση μεταξύ γονιών και παιδιών, συμβάλλει σε μία μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ρουτίνα μπάνιου και προωθεί τη χαρούμενη διάθεση.
  5. Ενισχύστε τη φυσική προστασία της επιδερμίδας του μωρού σας. Το μικροβίωμα της βρεφικής επιδερμίδας δεν έχει πλήρως αναπτυχθεί κατά τις πρώτες εβδομάδες ή ακόμη και τους πρώτους μήνες, αλλά αναπτύσσεται σταδιακά στον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού. Η προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας του νεογέννητου και η εξασφάλιση του υγειούς μικροβιώματός της, είναι απαιτητικές αλλά απαραίτητες διαδικασίες. Συνιστάται η χρήση προϊόντων που, ενώ βοηθούν στη δημιουργία μίας ρουτίνας μπάνιου και προωθούν την άμεση επαφή γονιού-παιδιού, παράλληλα διατηρούν το φυσικό pH και ενυδατώνουν τη βρεφική επιδερμίδα, ώστε να συμβάλλετε στη φυσική ανάπτυξη του μικροβιώματος. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως η σειρά CottonTouch™ δεν διαταράσσει το αναπτυσσόμενο μικροβίωμα της βρεφικής επιδερμίδας των νεογέννητων έως 6 μηνών.
  6. Χρησιμοποιείτε σφουγγάρι; Η διατήρηση της καθαρής βρεφικής επιδερμίδας με συχνά μπανάκια είναι απαραίτητη για την καλή υγεία του μωρού σας. Ένα μπανάκι με σφουγγάρι είναι επίσης ένας υπέροχος τρόπος για να διεγείρετε τις αισθήσεις του, βοηθώντας στην ανάπτυξή του από την αρχή της ζωής του.
  7. Κάντε το μασάζ μέρος της ρουτίνας σας. Όταν συμπεριλαμβάνετε το μασάζ στην ώρα του μπάνιου, δημιουργείτε μία ευκαιρία για αλληλεπίδραση με απαλό άγγιγμα στο μωρό σας που θα το βοηθήσει να χαλαρώσει και να κοιμάται καλύτερα. Επιπλέον, η συχνή σωματική επαφή και το μασάζ φαίνεται πως βοηθούν στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του μωρού και στην ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται και να δραστηριοποιείται καλύτερα σε αυτό. Μετά από ένα ζεστό μπάνιο, προτείνουμε να κάνετε απαλό μασάζ στο μωρό σας με την CottonTouch™ Λοσιόν για Πρόσωπο & Σώμα ή το CottonTouch™ Oil για απαλή φροντίδα στην ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού.

 

Για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, το Johnson’s® διαθέτει τη σειρά CottonTouch™, η οποία δεν παρεμβαίνει στην ανάπτυξη του μικροβιώματος της επιδερμίδας των νεογέννητων (κλινικά αποδεδειγμένο μέχρι την ηλικία των 6 μηνών1) και είναι κατάλληλη για τα βρέφη από την 1η κιόλας ημέρα της ζωής τους, χάρη στο ισορροπημένο pH της, στην εξαιρετικά ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεσή της και στο γεγονός πως περιλαμβάνει εκχύλισμα από αγνό βαμβάκι. Αποτελεί μία σειρά από προϊόντα απαλά και ασφαλή για τη βρεφική επιδερμίδα, που ακολουθεί τη δέσμευση του Johnson’s® για προσεκτικά επεξεργασμένες φόρμουλες που είναι φιλικές τόσο προς την επιδερμίδα, όσο και προς το περιβάλλον. Γιατί ο κόσμος στον οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά μας επηρεάζει την ανάπτυξή τους!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top