Now Reading
Ζωγράφοι… από κούνια!

Ζωγράφοι… από κούνια!

Ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για μια πρώτη επ_αφή με την… τέχνη!

Νερομπογιές, φυσικά και ασφαλή χρώματα, χαρτί μέτρου και αφήστε τη φαντασία τους να καλπάσει και τα δάχτυλά τους να δημιουργήσουν ελεύθερα… ή ίσως όχι μόνο τα δάχτυλά τους.

Τώρα το καλοκαίρι που κυκλοφορούν μόνο την πάνα τους είναι η ιδανική εποχή για να “εξελίξουν” το ταλέντο τους στη ζωγραφική.

Βάλτε χρώματα σε πλαστικά πιάτα ή μπολ και δώστε τους ελεύθερη πρόσβαση να βάλουν μέσα το χέρι, την παλάμη, τα δάχτυλα.

Να πιάσουν τα χρώματα, να τα ανακατέψουν, να τα νιώσουν

Αν μάλιστα βάλετε κοντά κοντά σε μια επιφάνεια χρώματα που όταν αναμειχθούν αλλάζουν και δημιουργούν ένα νέο χρώμα -όπως το μπλε που μαζί με το κίτρινο δίνει το πράσινο ή το μπλε με το κόκκινο που κάνουν το μοβ- θα είναι από τα πρώτα πειράματα που θα κάνουν μόνα τους και θα τα ενθουσιάσουν.

Η ομαδική δουλειά, επίσης, το να βάλετε δηλαδή στον ίδιο χώρο πολλά μωρά μαζί θα δημιουργήσει σίγουρα ένα ενδιαφέρον εικαστικό αποτέλεσμα.

Δείτε Επίσης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη επιφάνεια από χαρτί με προστατευτικές φυσαλίδες που μπουσουλώντας και ζωγραφίζοντας με τα χέρια θα ενεργοποιήσει πολλές αισθήσεις σε όλο τους το σώμα – και το κυριότερο θα τα διασκεδάσει απόλυτα.

Αν μάλιστα είστε μαζί του και ζωγραφίζετε παρέα η όλη διαδικασία θα γίνει ακόμα πιο μαγική,  αν του μιλάτε, τραγουδάτε και βουτάτε στον φανταστικό κόσμο των χρωμάτων η αγάπη γίνεται η πιο ανεκτίμητη μορφή τέχνης!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top