Now Reading
Βρεφική περιποίηση με τη δύναμη της φύσης

Βρεφική περιποίηση με τη δύναμη της φύσης

Ό,τι πιο αγνό και φυσικό για το δέρμα του μωρού σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην αγορά που ισχυρίζονται ότι είναι τα καλύτερα για το δέρμα ή την υγεία του μωρού. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη μικρή σας δέσμη της φροντίδας της χαράς, πρέπει να γίνετε εξαιρετικά επιλεκτικοί και να πάτε μόνο για εκείνα τα προϊόντα ή τα τρόφιμα που συνιστώνται από τους γιατρούς. Εδώ είναι μια λίστα με τα πράγματα για τη φροντίδα του δέρματος του μωρού σας, όπως τα προτείνει ειδική της Αγιουρβέδα.

Aloe Vera: Λόγω των αντιφλεγμονωδών και αντιαλλεργικών ιδιοτήτων της, η αλόη βέρα θεωρείται ό,τι καλύτερο για την αντιμετώπιση των εξανθημάτων από την πάνα, της φαγούρας και του ξηρού δέρματος. Επιπλέον, είναι ευεργετική στη θεραπεία διάφορων τύπων μυκητιακών, βακτηριακών ή ιογενών δερματικών εξανθημάτων από τα οποία μπορεί να υποφέρει το μωρό σας.

Ινδικός λωτός: Περιέχει παράγοντες περιποίησης του δέρματος, ο ινδικός λωτός θεωρείται ιδανικός για να διατηρεί το δέρμα του μωρού μαλακό και εύπλαστο.

Λεβάντα: Έχοντας αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, η λεβάντα είναι ιδανική για χαλάρωση και επούλωση του δέρματος που είναι ερεθισμένο από τσιμπήματα εντόμων ή βακτήρια. Μειώνει την ερυθρότητα, τα σκουρόχρωμα σημάδια. Επιπλέον, η λεβάντα έχει ένα ευχάριστο άρωμα που χαλαρώνει τα μωρά και τα βοηθάει να κοιμούνται ειρηνικά.

Δείτε Επίσης

Ρεβίθια: Καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το εκχύλισμα από ρεβιθιά μπορεί να θρέψει το δέρμα του μωρού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν βασισμένο σε ρεβίθια για τα μαλλιά του μικρού σας και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε το σώμα του μωρού.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top