Now Reading
Baby’s first xmas!

Baby’s first xmas!

Φτιάχνοντας αναμνήσεις… από την αρχή και για πάντα!

Στα μωρά αρέσουν τα φωτάκια, ιδιαίτερα τα φωτάκια που αναβοσβήνουν, επιπλέον τους αρέσουν τα φανταχτερά αντικείμενα και οτιδήποτε γυαλίζει: Ναι είναι γεγονός θα λατρέψουν τα Χριστούγεννα! Τα πρώτα του Χριστούγεννα είναι σημαντικά και για εσάς και για το ίδιο. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να τα κάνετε να είναι ξεχωριστά, εδώ θα βρείτε μόνο μερικές ιδέες – αυτό που αξίζει να κρατήσετε στο νου σας είναι να ξεφύγετε από το πνεύμα του καταναλωτισμού, να γίνετε ευρηματικοί κι εφευρετικοί και να βάλετε τη δική σας σφραγίδα αλλά και του μωρού σας σε αυτές τις γιορτές.

Φτιάξτε τη δική σας χριστουγεννιάτικη κάρτα: Βγάλτε μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά στο δέντρο ή μόνο το μωρό σας αν είστε ντροπαλοί… και φτιάξτε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα τη στείλετε ή θα την δώσετε σε συγγενείς και κοντινούς σας φίλους ή φίλους αγαπημένους που μένουν στο εξωτερικό.

Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο: Σίγουρα θα έχετε άφθονο φωτογραφικό υλικό από τη μέρα της γέννησής του μέχρι σήμερα… αν πάλι δεν έχετε, μην αγχώνεστε, θα χρειαστείτε μόνο δώδεκα φωτογραφίες για να φτιάξετε το δικό σας επιτοίχιο ή επιτραπέζιο ημερολόγιο με μία αγαπημένη φωτογραφία για κάθε μήνα – και η ιδέα αυτή αποτελεί εξαιρετικό δώρο για τον παππού και τη γιαγιά…

Δείτε Επίσης

Στολίστε μαζί: Είναι πολύ μικρό για να σας βοηθήσει και σίγουρα η ενστικτώδης ορμή του είναι να τραβήξει κι όχι να βάλει κάτι στο δέντρο, ωστόσο μπορείτε να κάνετε το μωρό μέτοχο της όλης διαδικασίας του στολισμού. Διαλέξτε μαλακά, ακίνδυνα στολίδια και αφήστε το να παίξει μαζί τους. Να τα πιάσει, να τα ζουλήξει… μέχρι και να τα δοκιμάσει αλλά πάντα με την επίβλεψή σας. Στολίστε όσο σας βλέπει και είναι ξύπνιο. Και το βράδυ θαυμάστε μαζί του την έκπληξη με τα λαμπάκια που αναβοσβήνουν. Θα ξανανιώσετε κι εσείς σίγουρα σαν παιδί.

Μπείτε στο πνεύμα των εορτών: Δεν είναι απαραίτητο να ντυθείτε ή να το ντύσετε με χριστουγεννιάτικα φορμάκια ή στολή μπεμπέ Άγιου Βασίλη ή ταρανδάκι κ.λπ. αν δεν είναι της αισθητικής σας, αλλά μπορείτε να βάλετε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, να του τραγουδήσετε τα κάλαντα, να φτιάξετε –ή να πάρετε– γλυκά, να του διαβάσετε χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top