Now Reading
Σε τι ξεχωρίζουν τα μωρά του Ιανουαρίου σύμφωνα με την επιστήμη

Σε τι ξεχωρίζουν τα μωρά του Ιανουαρίου σύμφωνα με την επιστήμη

Μεταξύ άλλων για τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Όλα τα μωρά όπως και όλοι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα με το πότε έχουν γεννηθεί, είναι ιδιαίτεροι και ξεχωρίζουν με τον τρόπο τους. Η επιστήμη συγκεντρώνοντας τα στοιχεία και τις στατιστικές από διάφορες πολυετείς έρευνες και μελέτες.

Έχουν καλή διάθεση

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The Atlantic το 2014, η εποχή στην οποία γεννιούνται επηρεάζει τη συμπεριφορά και τα χειμερινά μωρά τείνουν να είναι λιγότερο επιρρεπή σε ευερέθιστες διαθέσεις.

Είναι έξυπνα

Οι επιστήμονες παρακολούθησαν την ανάπτυξη 21.000 αγοριών και κοριτσιών και η έρευνά τους δείχνει ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν το χειμώνα είχαν υψηλότερες βαθμολογίες σε μια σειρά ασκήσεων νοημοσύνης από τους συνομηλίκους τους.

Έχουν ομαδικό πνεύμα

Το να γεννηθείς νωρίτερα μέσα στο έτος σημαίνει ότι τα παιδιά έχουν ένα προβάδισμα όταν πρόκειται να γίνουν μέλος ομάδας. Για την ακρίβεια, πρόσφατα, ένας Αυστραλός επιστήμονας βρήκε έναν εκπληκτικά υψηλότερο αριθμό επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν τον Ιανουάριο.

Έχουν καλή υγεία

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον πρώτο μήνα του έτους δεν έχουν σημαντική προδιάθεση σε βαριές ασθένειες.

Έχουν κλίση στην ιατρική ως επάγγελμα

Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα παιδιά που γεννήθηκαν τον πρώτο μήνα του έτους γίνονται γιατροί περισσότερο από τα παιδιά που γεννήθηκαν τους άλλους μήνες του έτους.

Είναι δημιουργικά και λύνουν τα προβλήματα

Σύμφωνα με μια (μικρή) μελέτη από το Journal of Social Sciences, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον πρώτο μήνα του έτους τείνουν να είναι celebs, λόγω της συγγένειας τους με το να είναι δημιουργικοί. Στην πραγματικότητα, πολλοί celebs, συμπεριλαμβανομένων των Regina King, Bradley Cooper, Jason Bateman και Oprah γεννήθηκαν τον Ιανουάριο.

Η πέτρα τους είναι ο γρανάτης

Ο γρανάτης, ξεχωρίζει για βαθύ, φλογερό κόκκινο χρώμα του. Αυτή η πέτρα λέγεται ότι συμβολίζει τη φιλία και την εμπιστοσύνη (δύο χαρακτηριστικά που ελπίζουμε ότι θα κληρονομήσει και το μωρό σας!).

Δείτε Επίσης

Είναι Αιγόκεροι ή Υδροχόοι

Εάν το μωρό σας γεννηθεί πριν από τις 20 Ιανουαρίου θα είναι Αιγόκερως, ένα ζώδιο που πιστεύεται ότι είναι εργατικό, φιλόδοξο και πρακτικό. Τα μωρά του Ιανουαρίου που κάνουν το ντεμπούτο τους στις 20 Ιανουαρίου ή αργότερα θα ανήκουν στον Υδροχόο, ένα ζώδιο που πιστεύεται ότι είναι έξυπνο, περίεργο και ανεξάρτητο.

Έχουν δύο λουλούδια

Τόσο το γαρίφαλο όσο και ο γάλανθος θεωρούνται λουλούδια των μωρών του Ιανουαρίου.

Έχουν ηγετικές ικανότητες

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Economic Letters διαπίστωσε ότι ο Ιανουάριος είναι ένας από τους 5 κορυφαίους μήνες για στελέχη CEO (Μάρτιος, Απρίλιος, Νοέμβριος και Οκτώβριος είναι οι άλλοι 4).

Είναι αρκετά cool

Ο καιρός του μήνα της γέννησής τους δεν είναι το μόνο πράγμα που είναι cool! Τα μωρά που γεννιούνται τους χειμερινούς μήνες είναι λιγότερο ευερέθιστα από τα άτομα που γεννιούνται σε άλλες εποχές, σύμφωνα με μια ευρωπαϊκή μελέτη.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top