Now Reading
«Είμαστε δίπλα στις μέλλουσες και νέες μητέρες»

«Είμαστε δίπλα στις μέλλουσες και νέες μητέρες»

H Mustela® συνεχίζει να στηρίζει το έργο της ΑμΚΕ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ

Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του δέρματος εδώ και 70 χρόνια, είναι δίπλα στο μωρό και το παιδί, όπως και στις νέες μητέρες, προσφέροντας εξειδικευμένα, φυσικά και ασφαλή προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο δέρματος. Θέλοντας να αποδείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη και την υποστήριξη προς τη νέα μητέρα και την οικογένεια, η Mustela® συνεχίζει να στηρίζει το σημαντικό έργο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑμΚΕ) «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», συμμετέχοντας στην οικονομική στήριξη των κοινωφελών δράσεών της.

 

Η αποστολή της ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» είναι να συμβάλλει ενεργά στην βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας στην Ελλάδα, μέσω εξειδικευμένων παρεμβάσεων, που αφορούν στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μαιευτικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης. Το όραμά της είναι η επίτευξη της ισότιμης και αδιάκριτης πρόσβασης όλων των εγκύων, νέων μητέρων και των οικογενειών τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κατά την περιγεννητική περίοδο. Κύρια επιδίωξή της είναι η υιοθέτηση ορθών πρακτικών υγείας όπως ο φυσιολογικός τοκετός, ο μητρικός θηλασμός καθώς και η προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, η έγκαιρη ανίχνευση, η παρέμβαση, η θεραπεία και η μείωση των μακροχρόνιων επιπτώσεων των περιγεννητικών ψυχικών διαταραχών σε όλη την οικογένεια.

Επιπλέον, οι ειδικότεροι στόχοι της εταιρείας περιλαμβάνουν τη μελέτη, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων κάθε μορφής στους καίριους τομείς της μείωσης της μητρικής και εμβρυικής-νεογνικής-βρεφικής νοσηρότητας και θνησιμότητας, του οικογενειακού προγραμματισμού, της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας ανδρών και γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας.

 

Σχετικά με την ISOPLUS

Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.

Δείτε Επίσης

Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον κορυφαίο οίκο συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR® , καθώς και τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®, Πολύ πρόσφατα λάνσαρε και την Γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών βιομιμητικής τεχνολογίας, SOSKIN.

Σχετικά με την Φαιναρέτη

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την έρευνα και την παρέμβαση για την προαγωγή της υγείας της γυναίκας και της οικογένειας στην Ελλάδα. Κύριος στόχος της ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων κάθε μορφής για την προώθηση της φροντίδας και της υποστήριξης της εγκύου, της νέας μητέρας του νεογνού και της οικογένειας. Για περισσότερες πληροφορίες: www.fainareti.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top