Now Reading
Η Sienna Miller έγινε μαμά για δεύτερη φορά!

Η Sienna Miller έγινε μαμά για δεύτερη φορά!

Η διάσημη ηθοποιός καλωσόρισε την δεύτερη κόρη της πριν λίγες ημέρες.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Sienna Miller, στα 42 της χρόνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας,  καθώς καλωσόρισε στη ζωή, πριν λίγες μέρες, τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Oli Green. Η είδηση έγινε γνωστή  μετά την εμφάνιση φωτογραφιών της Miller σε μια βόλτα του ζευγαριού με το βρέφος, στο Δυτικό Λονδίνο. 

Η νέα μαμά, μαμά δύο παιδιών πια, χαμογελούσε ενώ κρατούσε σε μάρσιπο το νεογέννητο μωρό της. 

Η Μίλερ είναι ήδη μαμά της κόρης της Μάρλοου, 11 ετών, η οποία ήρθε στη ζωή από τη σχέση της με τον ηθοποιό Τομ Στάριτζ.

Μιλώντας στη Vogue για το τεύχος του εξωφύλλου του Δεκεμβρίου, η ηθοποιός αποκάλυψε σκέψεις και συναισθήματα σχετικά με την απόκτηση ενός μωρού σε αυτή τη φάση της ζωή της, αναφέροντας ότι δεν εξαιρείται από δικούς της φόβους και ανασφάλειες.

«Θα ήθελα πολύ να φτάσω σε ένα σημείο που να μην αισθάνομαι την ανάγκη να αστειεύομαι με το ότι είμαι μεγαλύτερη και έχω ένα μωρό», είπε στο ρεπορτάζ. Και συνέχισε λέγοντας,  “είναι κάπως συναρπαστικό να πολεμάς τη δική σου προκατάληψη εναντίον του εαυτού σου. Αυτό το κάνω συνεχώς.”

Η είδηση ​​της δεύτερης εγκυμοσύνης της ηθοποιού και fashion icon έσκασε για πρώτη φορά όταν η Μίλερ φωτογραφήθηκε στην παραλία της Ίμπιζα, φορώντας ένα καφέ μπικίνι δύο τεμαχίων που έδειχνε την φουσκωμένη της κοιλιά! 

Πριν από τις διακοπές της στην Ίμπιζα, η Μίλερ εθεάθη να περνά χρόνο στο Σεντ Τροπέ με τον σύντροφό της Όλι Γκριν. Η ηθοποιός είναι εδώ και δό χρόνια σε σχέση με τον 26χρονο φίλο της και στο παρελθόν έχει ανοιχτεί για την «πίεση» που ένιωθε να μεγαλώσει την οικογένειά της μετά τα 40 της.

Δείτε Επίσης

Σε μια συνέντευξη του 2022 στο Elle UK, συζήτησε το θέμα και αποκάλυψε ότι είχε παγώσει μερικά από τα ωάρια της. “Η πίεση σχετικά με τα παιδιά, και πως θα έπρεπε να έχω περισσότερα, και γιατί δεν έχω, και όλα αυτά, είναι κάτι που με αγχώνει. Η βιολογία είναι απίστευτα σκληρή με τις γυναίκες και σίγουρα ήταν για μένα», μοιράστηκε.

Στη συνέχεια δήλωσε πως αφού έφτασε στα 40 πάγωσε μερικά ωάρια. Έχοντας επικεντρωθεί πραγματικά στην ανάγκη να αποκτήσει ένα άλλο μωρό, πια έχει αφήσει το θέμα στην τύχη και αν συμβεί, θα συμβεί. Αυτό το είδος υπαρξιακής απειλής το έχει αφήσει πίσω.

Στο σήμερα πια η Σιένα Μίλερ απολαμβάνει τη νέα της οικογένεια και εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, πέρα από το να τους ζήσει το νέο μέλος! 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top