Now Reading
Όταν τα καθημερινά γεύματα μετατρέπονται στους αγαπημένους ήρωες της παιδικής μας ηλικίας!

Όταν τα καθημερινά γεύματα μετατρέπονται στους αγαπημένους ήρωες της παιδικής μας ηλικίας!

Μια μαμά σε απόγνωση ξεκίνησε να μετατρέπει τα γεύματα των παιδιών της σε έργα τέχνης για να τα καταναλώσουν. Και σήμερα η προσωπική της σελίδα με τα έργα της δεν σταματά να γίνεται viral!

H Laleh Mohmedi είναι η μητέρα του Jacob και της Charlie που το 2015 αποφάσισε να μετατρέψει τα pancakes του γιου της σε ένα λιοντάρι, με την ελπίδα εκείνος να τα καταναλώσει, μιας που ήταν αυτό που θα λέγαμε… «δύσκολος» στο φαγητό. Η νεαρή μαμά από την Αγγλία αποφάσισε τότε να ανεβάσει μια φωτογραφία του έργου της στα κοινωνικά μέσα, εμπνέοντας και άλλες μαμάδες σε απόγνωση να κάνουν το ίδιο αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Έχοντας εισπράξει μέχρι και σήμερα τεράστια κάλυψη από τα media, με αναφορές της δουλειάς της στα Time Magazine, Huffington Post, The Today Show USA, The Today Show Australia, Sunrise, ABC TV και Disney Channel Australia, αλλά και έχοντας και τα απαραίτητα shoutouts από celebrities όπως η Martha Stewart και ο Ashton Kutcher, η Laleh Mohmedi συνεχίζει σήμερα να «παίζει» με υγιεινές συνταγές, ακόμη και τώρα που τα παιδιά της είναι αρκετά μεγάλα και δεν χρειάζονται ευφάνταστα τεχνάσματα ώστε να τρέφονται υγιεινά. Τις δημιουργίες της συνεχίζει να τις ανεβάζει στα κοινωνικά μέσα και αυτές είναι οι καλύτερές της!

Δείτε Επίσης

 

Πηγή: Bored Panda

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top