Now Reading
Τρέχουμε με την ομάδα του ΜΑΝΑ στο Race for the Cure 2019

Τρέχουμε με την ομάδα του ΜΑΝΑ στο Race for the Cure 2019

Μαζί για τη ζωή!

Ο Οργανισμός ΜΑΝΑ, πιστός στο όραμα του, να εμφυσήσει στις γυναίκες την ελπίδα και τη θετική δύναμη της ζωής, συμμετέχει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο συμβολικό περίπατο 2 χλμ. του 11ου Greece Race for the Cure 2019.

Μεταφέροντας το μήνυμα, «Μαζί για τη Ζωή», Κυρίες αλλά και Εθελόντριες του Σπιτιού του ΜΑΝΑ σας καλούν να λάβετε μέρος σε μια αθλητική εκδήλωση που αναδεικνύει τη δύναμη της θέλησης και της αλληλεγγύης.

Δηλώνοντας συμμετοχή στην Ομάδα του ΜΑΝΑ, παραλαμβάνετε το  ΜΑΝΑ «Walkers Kit” (MANA t -shirt, τσάντα του ΜΑΝΑ),  καθώς και το επίσημο goodie bag του αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτόν τον περίπατο, στηρίζοντας και το έργο του ΜΑΝΑ, μπορείτε να αποστείλετε e mail, μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στο events@manaorg.org  με τα παρακάτω στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο (Λατινικοί/Ελληνικοί χαρακτήρες)
  • Email
  • Κινητό τηλέφωνο
  • Ημερομηνία Γέννησης
  • Φύλο
  • Μέγεθος t-shirt

Δείτε Επίσης

Λίγα λόγια για το ΜΑΝΑ

O Oργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, προσφέροντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με σκοπό την επαναφορά τους σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής τους.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top