Now Reading
Η Dame Helen Mirren έγινε κούκλα… ή, επισήμως, Barbie-girl

Η Dame Helen Mirren έγινε κούκλα… ή, επισήμως, Barbie-girl

«Το να με επιλέξει η Barbie ως πρότυπο είναι ένα τεράστιο κομπλιμέντο» δήλωσε η Helen Mirren

Είναι ένας κόσμος Barbie και η Dame Helen Mirren τον διευθύνει. Η ηθοποιός, η οποία αφηγήθηκε την περσινή επιτυχημένη ταινία της Barbie, τιμήθηκε με μια μοναδική στο είδος της κούκλα που φτιάχτηκε στην ομοίωσή της προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη από τη Barbie μου», είπε η Mirren. «Το να με επιλέξει η Barbie ως πρότυπο είναι ένα τεράστιο κομπλιμέντο και κάτι που δεν θα φανταζόμουν ποτέ στα πιο τρελά μου όνειρα να μου συνέβαινε σε αυτό το στάδιο της ζωής μου.

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πράγμα, και κάτι που μπορώ να προσθέσω στη λίστα με τα αγαπημένα μου επιτεύγματα, όπως το να γίνω Dame της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, να πάρω ένα Όσκαρ, να αποκτήσω ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ – και να αποκτήσω τη δική μου Barbie!».

Η εμφάνιση της Barbie βασίζεται στο εμβληματικό ρούχο της Mirren που φόρεσε στην εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Καννών του 2023, όπου έκανε το ντεμπούτο της με μπλε μαλλιά φορώντας μια μπλε τουαλέτα από τον Del Core και κοσμήματα Bulgari. Και ναι, έχει ένα Όσκαρ – ένα νεύμα για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου 2007 για τον ρόλο της στη Βασίλισσα.

Μιλώντας για την εμφάνιση, η Helen Mirren είπε: «Η πολυπλοκότητα και η λεπτομέρεια της κούκλας είναι εξαιρετική. Μου αρέσει που η κούκλα Barbie φοράει μια από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και ήταν η πρώτη φορά που είχα μπλε μαλλιά και ένιωθα τόσο συναρπαστικά. Μου αρέσει να ασπάζομαι τη θεατρική μόδα και τη χαρά που μπορεί να φέρει η διασκέδαση με τη μόδα και νομίζω ότι αυτή η χαρά πρέπει να είναι αιώνια. Και το κερασάκι πάνω από στην τούρτα είναι ότι η κούκλα μου κρατάει μια μινιατούρα Όσκαρ. Είναι μια απολύτως τέλεια αναπαραγωγή. Ως ηθοποιός, μετά από δεκαετίες ρόλων, η σημασία της αφήγησης για μένα σημαίνει να λέω ιστορίες για ολόκληρη την ανθρωπότητα, όχι μόνο ιστορίες νεότητας ή ένα είδος ιστορίας. Οι ιστορίες νέων είναι υπέροχες γιατί μόλις ξεκινούν τη ζωή τους, έχουν ενέργεια και μου αρέσει το γεγονός ότι οι νέοι αμφισβητούν συνεχώς αυτό που τους έχει έρθει στη ζωή. Αλλά ξέρετε ότι υπάρχουν ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν για ολόκληρη την ανθρωπότητα και όλα τα ταξίδια μας, σε όλες τις διαφορετικές ηλικίες της ζωής μας».

Δείτε Επίσης

Είναι μία από τις οκτώ νέες γυναίκες που έχουν αναγνωριστεί από την Barbie ως παγκόσμια πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων των Viola Davis, Shania Twain, Kylie Minogue, Maira Gomez, Lila Avilés, Nicole Fujita και Enissa Amani.

Η Krista Berger, Senior Vice President, Global Head of Barbie and Dolls σημειώνει: «Η ιστορία της Barbie δεν αφορούσε ποτέ μόνο αυτήν. Είναι για τα αμέτρητα νεαρά κορίτσια από τα οποία έχει εμπνευστεί και τις εκατομμύρια ιστορίες που τα βοήθησε να φανταστούν στην πορεία. Τα τελευταία 65 χρόνια, η Barbie έχει χρησιμοποιήσει την παγκόσμια πλατφόρμα της για να δώσει τη δυνατότητα στην επόμενη γενιά να κάνει μεγάλα όνειρα, να εξερευνήσει τις απεριόριστες δυνατότητές της και να κατευθύνει τη δική της αφήγηση για να διαμορφώσει το μέλλον της. Καθώς γιορτάζουμε αυτή την επέτειο-ορόσημο, αναγνωρίζουμε πάνω από έξι δεκαετίες ιστοριών που βοήθησε η Barbie να γραφτούν και την κούκλα που συνεχίζει να δίνει σε όλους την ευκαιρία να ονειρεύονται – και να ονειρεύονται μεγάλα όνειρα».

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top