Now Reading
Τι τύπος μπαμπά είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου; 12 Τύποι μπαμπάδων

Τι τύπος μπαμπά είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου; 12 Τύποι μπαμπάδων

Υπάρχει κάτι για όλους! Από ψυχρός και πιεστικός, μέχρι φιλελεύθερος και συναισθηματικός.

Όταν γίνετε πατέρας, μπορεί να αισθάνεστε περίεργοι να μάθετε πώς θα είναι τα παιδιά σας σύμφωνα με το ζώδιο κάτω από το οποίο γεννήθηκαν. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι, όσον αφορά τη σχέση σας με τα παιδιά σας, η προσωπικότητά σας έχει ισχυρή επιρροή. Θα πρέπει λοιπόν να αναρωτηθείτε τι τύπος μπαμπά είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Τα άστρα καθορίζουν την προσωπικότητά μας σε όλους τους τομείς της ζωής και φυσικά έχουν ουσιαστικό ρόλο στην πατρότητα. Κάθε ένα από τα 12 ζώδια του ωροσκοπίου δημιουργεί 12 διαφορετικούς τύπους μπαμπά. Το Μαγικό Ωροσκόπιο θα αποκαλύψει τα πάντα για να ξέρεις τι τύπος μπαμπά είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου.

Και αν εσείς κυρίες διαβάζετε αυτό, μην το χάσετε. Θα δείτε πώς θα είναι ο σύντροφός σου σαν μπαμπάς!

Οι 12 τύποι μπαμπάδων στο ωροσκόπιο

Κριός: Το είδωλο

Η πατρική φιγούρα του κριαριού επιβάλλεται ιερατικά και εκφοβιστικά πάνω στο υποτακτικό παιδί με ένα φωτοστέφανο ανελέητης εξουσίας. Το πιο απίστευτο είναι ότι, ως μπαμπάς, δεν χρειάζεται να υψώσεις τη φωνή σου ή να τιμωρήσεις κανέναν. Η εξουσία σας αποκαλύπτεται μέσα από το παράδειγμά σας.

Παρορμητικός και ενεργητικός, γίνεστε πρότυπο, ένας φυσικός ηγέτης για τα παιδιά σας. Βλέπουν τον μπαμπά τους να κάνει τα πάντα όπως πρέπει. Αν είσαι Κριός και αναρωτιέσαι τι τύπος μπαμπά είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό: είσαι το είδωλό τους.

Επιπλέον, είστε πηγή έμπνευσης και κίνητρου. Η επιρροή σας πάνω τους θα τα κάνει πιο δυνατά, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενεργά άτομα. Το αδύνατο σημείο σας είναι η έλλειψη τρυφερότητας που μεταφέρετε κατά καιρούς.

Ταύρος: Ο φίλος

Η όαση γαλήνης και υπομονής που βρίσκουν τα παιδιά στον Ταύρο μπαμπά τους ταιριάζει απόλυτα με μια ατελείωτη ροή στοργής και ευαισθησίας. Αν αναρωτιέστε τι τύπος μπαμπά είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας και έχετε γεννηθεί κάτω από τον Ταύρο, θα δείτε ότι η φιλία είναι η μεγαλύτερη αρετή σας.

Μερικές φορές, η εγγύτητα, η υπομονή και η φιλελεύθερη αντίληψη της πατρότητας μπορεί να βλάψουν την εξουσία σας. Νομίζετε ότι τα παιδιά σας έχουν το δικαίωμα να κάνουν λάθος και να κάνουν τις δικές τους επιλογές και η υπομονή σας είναι απεριόριστη, οπότε προσθέτοντας αυτό στην ευαισθησία σας, μπορεί να γίνετε πολύ μαλακός μπαμπάς.

Ως Ταύροι μπορείτε να παρέχετε στα παιδιά σας ένα οικογενειακό, άνετο περιβάλλον.

Καρκίνος: ο φύλακας

Είσαι μεγάλος φροντιστής. Αν αναρωτιέστε τι τύπος μπαμπά είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας και είστε Καρκίνος, θα βρείτε μια εξαιρετικά ευαίσθητη προσωπικότητα που πηγάζει από ένα έμφυτο ένστικτο προστασίας.

Από όλα τα ζώδια του ωροσκοπίου, σίγουρα συμμετέχετε περισσότερο. Γι’ αυτό διατρέχετε επίσης τον κίνδυνο να ξεπεράσετε τις κόκκινες γραμμές και τα όρια και να είστε πολύ διεκδικητικοί.

Οι φίλοι σας θα σας αγαπούν για την αφοσίωση, τη ζεστασιά και την προστασία σας και μπορεί να σας μισούν από ενόχληση κάθε τόσο. Αλλά αυτό το μίσος θα εξασθενίσει και τότε θα απολαύσουν τη φιγούρα ενός παραδοσιακού μπαμπά που δίνει μεγάλη σημασία στην οικογένεια και ένα ασφαλές σπίτι. Αν μάθετε να αφήνεστε χαλαρά με τον καιρό, σίγουρα θα τους κερδίσεις.

Λέων: Ο αρχηγός

Ως πηγή εξουσίας και σεβασμού, οι μπαμπάδες Λέοντες πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι ο πυρήνας των σπιτιών τους, οι βασιλιάδες της γης τους. Φυσικά εγωκεντρικοί, έχουν συνεχώς ανάγκη να νιώθουν ότι τα παιδιά τους τα σέβονται και τα θαυμάζουν.

Αλλά αν αναρωτιέστε τι τύπος μπαμπά είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας και γεννηθήκατε Λέοντες, πρέπει να ξέρετε ότι η μεγάλη σας αρετή είναι η γενναιοδωρία. Είστε ο μπαμπάς που συγχωρεί τα λάθη των παιδιών σας ξανά και ξανά, δίνοντάς τους ό,τι έχετε και περισσότερα χωρίς να περιμένετε τίποτα πίσω. Αν και λίγο «Ευχαριστώ, μπαμπά, είσαι τόσο καλός» μετά από κάθε αίτηση δεν ακούγεται τόσο άσχημο, σωστά, Λέων;

Αλλά υπάρχουν και άλλα: τα αστέρια σας δίνουν την ιδιαίτερη αρετή να είστε ο φάρος καθοδήγησής τους στη ζωή. Ως μπαμπάδες που κυβερνώνται από τον Ήλιο, το μεγαλύτερο αστέρι ανάμεσα στα αστέρια, έχετε μια αποστολή στη ζωή: να λάμπετε πάνω από τα παιδιά σας και να οδηγείτε το μονοπάτι προς την επιτυχία και την ευτυχία.

Δίδυμοι: Σταθερά ερεθίσματα

Αν είστε μαμάδες που ονειρεύονται έναν διασκεδαστικό, επικοινωνιακό μπαμπά, βρείτε τον εαυτό σας έναν Δίδυμο. Τελικά, το μυαλό τους είναι αρκετά παιδικό σε πολλούς τομείς, επομένως δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπαίνουν στον κόσμο των παιδιών τους τόσο φυσικά και τρυφερά όσο αυτοί.

Είναι σύνηθες να τους βλέπεις να απολαμβάνουν τρελά παιχνίδια με τα μικρά τους, να γελούν δυνατά και να κάνουν τις πιο δημιουργικές, ευφάνταστες δραστηριότητες. Επίσης, ως ένδειξη μεγάλης ευφυΐας, καταλήγουν να παρέχουν στα παιδιά τους κανόνες λογικής και άφθονα ενδιαφέροντα γεγονότα.

Αν αναρωτιέστε τι τύπος μπαμπά είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας και είστε Δίδυμοι, θα δείτε ότι έχετε φυσική αίσθηση επικοινωνίας, μερικές φορές ωστόσο είναι δύσκολο για εσάς να εμβαθύνετε στη συναισθηματική ενσυναίσθηση προς τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τους στενότερους δεσμούς σας μαζί τους.

Παρθένος: Ο αρχηγός του στρατού

Άκαμπτη και πειθαρχημένη, η στάση σου απέναντι στην πατρότητα μπορεί να καταλήξει να δείχνει ψυχρή, απόμακρη και υπερβολικά παρεμβατική. Μερικές φορές μπορεί να νιώσετε τα παιδιά σας να σας σέβονται και να σας υπακούν από φόβο, αλλά ποτέ δεν κάνουν βαθιά σχέση μαζί σας.

Έχετε μια αρετή που σας κάνει μοναδικούς, Παρθένοι: η συναισθηματική σας πλευρά, που προστίθεται στην τελειομανία σας, προσφέρει στα παιδιά σας έναν άνετο, ασφαλή χώρο, κάτι που δεν μπορούν να δώσουν πολλοί μπαμπάδες. Μερικές φορές το παρακάνετε και δεν έχετε πολλά να κάνετε γι’ αυτό, αλλά η κύρια αρχή σας στη ζωή είναι να φτάσετε στην επιτυχία μέσω της επιμονής και της τελειότητας, και αυτό είναι που θέλετε για τα παιδιά σας.

Δεν θα χάσουν ποτέ τίποτα, και όποτε μπορεί να φαίνεστε πολύ αυστηροί, αναδεικνύετε την πιο ζεστή πλευρά σας και θα παρασυρθούν από τα χάδια σας.

Ζυγός: Μια όαση γαλήνης

Γειά σου μαμά! Θέλετε ένα ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον με μια νότα κομψότητας και ελκυστικότητας; Τότε βρες έναν μπαμπά Ζυγό. Οι μπαμπάδες Ζυγοί είναι ειδικοί στην ειρήνη και την επίλυση συγκρούσεων, έτσι θα δημιουργήσουν ένα χαλαρό, όμορφο περιβάλλον για να ανθίσει η τέλεια παιδική ηλικία.

Μερικές φορές αυτή η πολλή γαλήνη και χαλάρωση είναι αντιπαραγωγική. Καθώς τα μικρά αγαπημένα παιδιά μεγαλώνουν, θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την αδυναμία για να σας χειραγωγήσουν και να πάρουν ό,τι θέλουν. Αλλά εκεί είναι που παίζει ρόλο η άλλη σας δεξιότητα: οι σταθερές βασικές σας αξίες.

Εάν γεννηθήκατε Ζυγός και έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι τύπος μπαμπά είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας, θα βρείτε μια μεγάλη πηγή χρήσιμων αξιών και αρχών συμπεριφοράς, ώστε τα παιδιά σας να μάθουν να χειρίζονται τον εαυτό τους στη ζωή. Η ισορροπία και η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η κομψότητα και η εκπαίδευση είναι μέρος του κώδικα συμπεριφοράς σας που θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε παιδιά με τέλεια προσωπικότητα.

Σκορπιός: Ένα τρυφερό μυστήριο

Αν αναρωτιέστε τι τύπος μπαμπάς είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας και γεννηθήκατε Σκορπιός, θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι είστε ένα μυστήριο για τα παιδιά σας. Η αδυναμία σας να τους δώσετε όλο σας το εσωτερικό, που μπορεί να περιοριστεί σε μια πολύπλοκη σφαίρα συναισθημάτων για να ξεμπερδέψετε, σας κάνει το ενδιαφέρον αίνιγμα στα μάτια τους.

Αλλά υπάρχει κάτι προφανές εδώ: οι μπαμπάδες Σκορπιοί είναι πάντα στο βάθος της καρδιάς των παιδιών τους. Ως ατελείωτη πηγή αγάπης, κάνετε τα συναισθήματα τον πυρήνα της σχέσης σας με τα παιδιά σας και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για αυτά όταν προσπαθούν να βρουν κάποιον να διαβάσει τα συναισθήματά τους. Ως φίλος και ψυχολόγος, είστε υπέροχοι μπαμπάδες.

Δείτε Επίσης

Επιπλέον, έχετε το χάρισμα της ευφυΐας και των εξαιρετικών διανοητικών δεξιοτήτων, επομένως είστε ο τυπικός μπαμπάς που θέλουν όλα τα παιδιά όταν κάνουν τα μαθήματά τους.

Τοξότης: Μια ατελείωτη περιπέτεια

Μπαμπάδες Τοξότες, δεν υπάρχει μεγάλη επιτυχία στο μέλλον σας ως πρότυπο για έγκυρους παρόχους πειθαρχίας. Αλλά έχετε την τύχη να βρεθείτε στο βάθρο των πιο αστείων, πιο περιπετειωδών, σύγχρονων μπαμπάδων του ζωδιακού κύκλου. Και αυτό, αγαπούν τα παιδιά.

Είστε αξέχαστοι και εξαιρετικά ξεχωριστοί. Έχετε πάντα έτοιμο το χαμόγελο, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, και αυτό δείχνει ότι η αισιοδοξία είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο για να αντιμετωπίσετε τη ζωή. Η προσωπικότητά σας τους διδάσκει να εξερευνούν τον κόσμο ενεργά, να εκμεταλλεύονται την ημέρα και να ζουν κάθε λεπτό με όσο το δυνατόν περισσότερη ζωντάνια.

Όσον αφορά τις αξίες, είσαι ο ιδανικός φιλελεύθερος τύπος μπαμπάς. Κανείς εκτός από εσάς δεν ξέρει το πραγματικό νόημα της ιδέας ότι πρέπει να κάνετε λάθος στη ζωή και ότι τα παιδιά σας είναι ελεύθερα να κάνουν τις επιλογές τους. Μερικές φορές μπορεί να είστε λίγο επιεικής πράγματι, αλλά τα παιδιά σας είναι καλύτερα προετοιμασμένα για τη ζωή από οποιονδήποτε άλλο εκεί έξω.

Αιγόκερως: Η ασφάλεια του σπιτιού

Εάν είστε μπαμπάδες Αιγόκεροι, μπορείτε να είστε σίγουροι για κάτι: τα παιδιά σας θα έχουν ό,τι χρειάζονται. Είστε ο κλασικός μπαμπάς που δουλεύει μέχρι το κόκαλο για τα παιδιά του και μόλις γίνετε επίσημα μπαμπάδες, θα εστιάσετε όλη σας τη δύναμη στο να τους δώσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για να δουλέψεις πολύ σκληρά.

Μερικές φορές, στην πραγματικότητα, οι Αιγόκεροι το φτάνουν στα άκρα και εγκαταλείπουν τις πιο βασικές ανάγκες. Τα παιδιά δεν είναι απλώς μικρά όντα που πρέπει να ταΐζονται, να ντύνονται και να παρέχονται βασικές υπηρεσίες: είναι ζωντανά όντα που χρειάζονται στοργή. Εάν ξέρετε πώς να τους το προσφέρετε αυτό, θα κάνετε ένα τεράστιο βήμα για να αναπτύξετε τη σχέση σας μαζί τους.

Όσον αφορά τις αξίες, κάνετε τα χρήματα και την ασφάλεια στο επίκεντρο των πάντων, ενσταλάσσοντας στα παιδιά σας τη σημασία της δουλειάς για ένα επιτυχημένο μέλλον μέσω προσπάθειας. Λόγω των παραδοσιακών ριζών σας που είναι επιρρεπείς στη σταθερότητα, η κύρια εστίασή σας είναι να τους φτιάξετε ένα ασφαλές, ζεστό σπίτι.

Υδροχόος: Ο σύγχρονος

Τι τύπος μπαμπά είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου αν είσαι Υδροχόος; Το είδος του μπαμπά που κάνει τα παιδιά του περήφανα όταν τα παίρνεις από το σχολείο: ο κουλ μπαμπάς, που φοράει πάντα την τελευταία μόδα και τάσεις, πνευματώδης, διασκεδαστικός και καλομιλημένος. Πρωτότυπο και δημιουργικό, αυτή είναι η προσωπικότητα του πατέρα σου.

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι μέρος της πυραμίδας των αξιών και των αρχών σας. Γι’ αυτό πάντα ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να κάνουν τις δικές τους επιλογές και να ρισκάρουν στη ζωή τους. Αλλά φυσικά αυτό δεν βγαίνει πάντα…

Στη σχέση σας μαζί τους, υπάρχουν κάποια σοβαρά λειψά στοιχεία. Έχετε την τάση να βασίζετε τη σχέση σας στη διάνοια, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στις σκέψεις που βασίζονται στη λογική και αφήνοντας στην άκρη τα συναισθήματα. Αν καταφέρετε να ενισχύσετε τον δεσμό στοργής σας με τα παιδιά σας, θα καταφέρετε να είστε όχι μόνο πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση αλλά και καλός φίλος.

Ιχθύς: Ένας στο είδος του

Η μαγική σας προσωπικότητα είναι ένα καταφύγιο απέναντι στην πολύπλοκη πραγματικότητα για τα παιδιά σας, μια πραγματικότητα που μπορεί να γίνει πιο σκληρή με τον καιρό. Ως μπαμπάδες είστε ευφάνταστοι, δημιουργικοί και φανταστικοί, ικανοί να τους μεταφέρετε σε έναν αφηρημένο, σουρεαλιστικό κόσμο… αν και μερικές φορές κάνετε πάρα πολλά.

Η έλλειψη ελέγχου της πραγματικότητας συνήθως κάνει τους Ιχθύς να επιμηκύνουν υπερβολικά την παιδικότητά τους. Ωστόσο, είστε η πόρτα τους προς τον κόσμο των ονείρων, ικανοί να τους πείτε πόσο σημαντικό είναι να κυνηγούν τα όνειρά τους και να ζουν τη ζωή με ένα πλατύ χαμόγελο.

Ένα από τα δυνατά σας σημεία είναι η ευαισθησία σας. Το άλλο, η δημιουργικότητα. Αν λοιπόν αναρωτιέστε τι τύπος μπαμπά είστε αν είστε Ιχθύς, μπορείτε να δείτε τους εαυτούς σας να παίζουν με τα παιδιά σας (θα είστε οι κύριοι των χειροτεχνιών) και να μοιράζονται μαζί τους τα πιο βαθιά, σκοτεινά μυστικά σας.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top