Now Reading
Πώς να γιορτάσετε την Ημέρα του Πατέρα

Πώς να γιορτάσετε την Ημέρα του Πατέρα

Με ιδέες για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον μπαμπά!

Η Γιορτή του Πατέρα είναι πολύ κοντά – που σημαίνει ότι είναι σχεδόν η ώρα να ετοιμάσετε για τον μπαμπά την ειδική του μέρα! Η Κυριακή 19 Ιουνίου πλησιάζει, προλαβαίνετε να τον εκπλήξετε έχοντας φτιάξει ή αγοράσει το τέλειο δώρο, θα εκφράσετε το πόσο πολύ τον αγαπάτε με μια χειροποίητη κάρτα, ή μπορεί απλώς να του κάνετε μια μεγάλη αγκαλιά και να του δώσετε ένα μπουκέτο λουλουδιών που μαζέψατε με τα παιδιά. Αλλά από όλους τους τρόπους που υπάρχουν στη διάθεσή σας, όλοι γνωρίζουμε ότι ο αγαπημένος του τρόπος για να το απολαύσετε θα ήταν να περάσετε τη μέρα σας μαζί του.

Φυσικά, η Ημέρα του Πατέρα μπορεί να είναι λίγο διαφορετική φέτος λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού – αλλά αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να έχετε κάποιο ποιοτικό χρόνο με τον μπαμπά και να σχεδιάσετε μερικές διασκεδαστικές δραστηριότητες για αυτή την ξεχωριστή γιορτή.

Φτιάξτε ένα ξεχωριστό πρωινό

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την Ημέρα του Πατέρα; Φυσικά, ένα τραπέζι γεμάτο με όλες τις αγαπημένες συνταγές για brunch με όλα τα υλικά που προτιμά μαζεμένα σε έναν καλοστρωμένο μπουφέ. Τηγανίτες, κρέπες, μαρμελάδα με μια άφθονη βάφλα, αυγά και φρούτα – και μην ξεχάσετε τον καφέ ή έναν φρεσκοστυμμένο χυμό!

Οργανώστε βραδιά οικογενειακού παιχνιδιού

Φέτος, αφήστε τον μπαμπά να επιδείξει την ανταγωνιστική του πλευρά με τα καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων κλασικών, όπως Jenga και Monopoly. Εάν ο μπαμπάς λατρεύει τα trivia και τα παιχνίδια μνήμης ή γνώσεων, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας κουίζ. Συναρπαστικές ιδέες είναι ακόμα το καραόκε και η παντομίμα!

Δημιουργήστε κάτι μαζί

Όλη η οικογένεια – συμπεριλαμβανομένου και του μπαμπά – μπορεί να εξερευνήσει τις δημιουργικές της πλευρές με διασκεδαστικές δραστηριότητες τέχνης. Ζωγραφική, πηλός, χειροτεχνία, κολλάζ. Επιπλέον, ο τρόπος αυτός μπορεί να σας εξασφαλίσει κι ένα ακόμα ή ένα τελευταίας στιγμής δωράκι για τον μπαμπά!

Κάντε ένα πικνίκ στην αυλή

Εδώ είναι ένας εύκολος τρόπος να εντυπωσιάσετε τον μπαμπά σε αυτή την ξεχωριστή του μέρα: Ετοιμάστε μερικά σάντουιτς, διαλέξτε μια κουβέρτα και μετά κατευθυνθείτε προς την αυλή σας! Θα απολαύσει σίγουρα τον ήλιο και μερικά διασκεδαστικά παιχνίδια – ειδικά με όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους γύρω του.

Αφιερώστε του μια μέρα spa!

Δείτε Επίσης

Οι μπαμπάδες αξίζουν επίσης περιποίηση! Μετατρέψτε το σπίτι σας σε ένα χαλαρωτικό spa με μερικά αρωματικά κεριά και χαλαρωτική μουσική, εσείς ή τα παιδιά σας μπορείτε να τον περιποιηθείτε με ένα μασάζ ή να του προσφέρετε ένα beaute – καθαρισμό και περιποίηση προσώπου με κρέμες και καλλυντικά! (είναι η σκέψη που μετράει!). Μπορείτε ακόμη να το συνδυάσετε με ένα καλάθι δώρων με θέμα την προσωπική φροντίδα – με μερικά από τα αγαπημένα του σετ ξυρίσματος, λοσιόν και σαπούνια.

Πάτε μια βόλτα στη θάλασσα

Αν είναι τύπος που λατρεύει τις θαλασσινές περιπέτειες κανονίστε του ψάρεμα με τους κολλητούς ή κλείστε του μια βόλτα με τζετ σκι. Αλλά και απλώς και να περάσετε όλοι μαζί τη μέρα στη θάλασσα με παιχνίδια στην άμμο και πολλές πολλές βουτιές θα είναι ό,τι πρέπει.

Πηγαίνετε για πεζοπορία

Αν προτιμά τη στεριά από τη θάλασσα, απολαύστε την υπέροχη ύπαιθρο ως οικογένεια και εξερευνήστε νέα μονοπάτια με όμορφα αξιοθέατα! Αφήστε τον μπαμπά να επιλέξει το μονοπάτι και να είστε έτοιμοι να κάνετε υπέροχες αναμνήσεις μαζί.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, να περάσετε υπέροχα, να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top