Now Reading
Σας παρουσιάζουμε τα 4 νέα συναισθήματα από «Τα μυαλά που κουβαλάς 2»

Σας παρουσιάζουμε τα 4 νέα συναισθήματα από «Τα μυαλά που κουβαλάς 2»

Τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά ενός παιδιού στην εφηβεία θα μάθουμε το καλοκαίρι με τη βοήθεια της Pixar

Η Pixar έχει φέρει αρκετά νέα συναισθήματα για «Τα μυαλά που κουβαλάς 2», με το τρέιλερ του σίκουελ να επιβεβαιώνει τις ταυτότητες των νέων συμμαθητών της Ράιλι. Ως εκ τούτου, η χαρά, η λύπη, ο θυμός, η αηδία και ο φόβος θα πρέπει να μοιραστούν το σπίτι τους στα κεντρικά γραφεία με ένα εντελώς νέο πλήρωμα συναισθημάτων, καθένα από τα οποία θα πρέπει να σημαίνει περισσότερα μαθήματα για την ομάδα να αντιμετωπίσει. Όπως αποδείχθηκε στην πρώτη ταινία «Τα μυαλά που κουβαλάς », ορισμένα συναισθήματα συνοδεύονται από κάποιους αυξανόμενους πόνους, ειδικά για αυτά που έρχονται μαζί με τη μεγάλη, κακή και τρομακτική εφηβεία.

Το αρχικό τρέιλερ για την ταινία «Τα μυαλά που κουβαλάς 2»της Pixar του 2024 είδε το τρομακτικό «ξυπνητήρι εφηβείας» μέσα στο κεφάλι της Riley να αρχίζει να χτυπάει και μια ομάδα κατασκευαστικών κυττάρων μπήκε για να κομματιάσει τα πάντα στα κεντρικά γραφεία. Όταν η σκόνη κατακάθισε, η Χαρά και η υπόλοιπη συμμορία βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ολοκαίνουργιο συναίσθημα, κι όλα έδειχναν ότι και άλλοι ήταν καθ’ οδόν. Τώρα, το πλήρες επίσημο τρέιλερ για το Inside Out 2 αποκάλυψε επιτέλους τις ταυτότητες αυτών των νέων χαρακτήρων που θα τρέχουν το σόου από το κεφάλι της Ράιλι στη συνέχεια.

Ανησυχία

Μετά την πλήρη αποδόμηση των κεντρικών γραφείων, ένα συναίσθημα με άγρια μάτια και άγρια μαλλιά εισήχθη στην ομάδα ως Ανησυχία (ή αλλιώς πείτε με Άγχος). Αυτός είναι ο ταιριαστός πρώτος νέος χαρακτήρας μετά την έναρξη της εφηβείας, καθώς αυτό το στάδιο στη ζωή ενός εφήβου είναι συνήθως γεμάτο με το άγνωστο και η ανησυχία για το αποτέλεσμα αυτού είναι βασικό στοιχείο για να γίνει ενήλικας. Η Ανησυχία μοιράστηκε την επιθυμία της να κάνουν μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση, προμηνύοντας τις ανησυχίες που θα φέρει αυτός ο νέος χαρακτήρας στην ιστορία της Riley.

Το πλήρες τρέιλερ για «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» πήγε τον χαρακτήρα αυτόν λίγο παραπέρα, αποκαλύπτοντας ότι αυτό το νέο συναίσθημα οδηγεί κάτι σαν ανταρσία ενάντια στη Χαρά και τα άλλα συναισθήματα. Καθορίζοντας ότι ήρθε η ώρα να ανησυχείτε για το μέλλον της Ράιλι, η Ανησυχία περιορίζει τη Χαρά, τη Λύπη, τον Φόβο, τον Θυμό και την Αηδία σε ένα βάζο, ονομάζοντάς τα επισήμως «καταπιεσμένα συναισθήματα». Τελικά, αυτό σημαίνει ότι παρά την αξιολάτρευτη και σαθρή εμφάνισή της, η Ανησυχία θα είναι κάτι σαν ανταγωνιστής των υπόλοιπων συναισθημάτων.

Φθόνος

Ως Φθόνος (ή ζήλια), το μικρό πράσινο τέρας που είναι ένα ακόμα επιβεβαιωμένο νέο συναίσθημα για τη συνέχεια. Ο αξιολάτρευτος γαλαζοπράσινος χαρακτήρας είναι λίγο διαφορετικός από αυτό που συνήθως απεικονίζεται όταν εξετάζουμε αυτό το συναίσθημα. Αντί για έναν μαινόμενο και φλεγόμενο φθόνο, αυτό το νέο συναίσθημα φαίνεται να ποθεί τα πράγματα με έναν μικρό, ανασφαλή τρόπο. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για την εφηβεία, καθώς η Riley εμφανίζεται στο τρέιλερ να θέλει να μοιάζει περισσότερο με τους cool έφηβους της ομάδας χόκεϋ της. Φαίνεται ότι ο Φθόνος είναι η βασική αιτία αυτής της συμπεριφοράς στη συνέχεια της Pixar.

Ανία

Με μια φανταχτερή λέξη για την πλήξη ή αλλιώς βαρεμάρα, η Ανία, που παίρνει φωνή από τη Γαλλίδα ηθοποιό Adèle Exarchopoulos (Wingwoman), φαίνεται να είναι υπεύθυνη για αυτή την εφηβική απάθεια που σίγουρα θα ταλαιπωρήσει τους γονείς της Riley. Κατά τη διάρκεια της γρήγορης τους στιγμής στην οθόνη στο τρέιλερ, η Ανία ήταν είδαν να κυλάει αλόγιστα σε ένα τηλέφωνο ενώ δίνουν στους συναδέλφους τους μια βολική ματιά. Αυτός είναι αναμφίβολα ένας χαρακτήρας με τον οποίο θα παλέψει ο Joy στη συνέχεια της ταινίας του 2024.

Δείτε Επίσης

Ντροπή

Η Ντροπή προτίμησε να κρυφτεί πίσω από την κουκούλα του στο νέο και φαίνεται να τσακώνεται αμήχανα με τη Χαρά καθώς το ζευγάρι προσπαθούσε να χαιρετήσει ο ένας τον άλλον. Για άλλη μια φορά, η Ντροπή είναι η τέλεια προσθήκη σε έναν εγκέφαλο που έχει προστεθεί στην εφηβεία. Με βάση τα γεγονότα του τρέιλερ, φαίνεται ότι αυτό το νέο συναίσθημα ευθύνεται για την απομάκρυνση της Ράιλι από τους παλιούς της φίλους, τους οποίους αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετά κουλ πια.

Περισσότερα στη μεγάλη οθόνη, όταν κυκλοφορήσει η ταινία στους κινηματογράφους.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top