Now Reading
Στην ΠΥΡΝΑ-θέατρο,κεραμική, κηπουρική, φύση και τοξοβολία για παιδιά

Στην ΠΥΡΝΑ-θέατρο,κεραμική, κηπουρική, φύση και τοξοβολία για παιδιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ1000-1100 ΚΗΠOΥΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΗ κηπουρική είναι ένας ωραίος τρόπος για να εξερευνήσει και να…

imagesarrow

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
10.00-11.00 ΚΗΠOΥΡΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η κηπουρική είναι ένας ωραίος τρόπος για να εξερευνήσει και να εκτιμήσει το παιδί τη λειτουργία της φύσης. Καλλιεργώντας τον κήπο, έχει τη χαρά να παρατηρεί τον κύκλο της ζωής, να φροντίζει κάτι δικό του και να γεύεται τους καρπούς της δουλειάς του! Στον κήπο της ΠΥΡΝΑΣ τα παιδιά θα γνωρίσουν τα φυτά και τα μέρη τους, θα σπείρουν, θα δημιουργήσουν λαχανόκηπο και κήπο αρωματικών, θα χειριστούν εργαλεία (παιδικά), θα μάθουν να οργανώνουν ένα μικρό φυτώριο και να κάνουν κομποστοποίηση.
Με τους Ταξιάρχη Ανδριτσόπουλο και Νίκο Θυμάκη, Γεωπόνους. Για παιδιά 6-10 ετών.
Πληροφορίες-εγγραφές: 210-6230913, www.pyrna.gr

 

11.00 ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΠΑΠΑΡOΥΝΕΣ
Ένα παραδοσιακό, τηνιακό παραμύθι με ηρωίδα ένα κορίτσι που γίνεται βασίλισσα επειδή ξέρει να γελά και να κάνει τους άλλους να γελούν! Oι τρεις μοίρες ευνοούν την ανέμελη κοπέλα που με την απλότητά της σκορπά απλόχερα το γέλιο και τη χαρά. Της χαρίζουν τύχη και φροντίζουν να τη σώσουν, όταν το γέλιο της τη βάζει σε μπελάδες. Η παράσταση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Παίζουν τρεις ερμηνευτές, ένας μουσικός και κούκλες μαρότ σε φυσικό μέγεθος. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά σε όλη τη διάρκεια. Με την καθοδήγηση των ερμηνευτών, δραματοποιούν χαρακτηριστικές σκηνές της παράστασης και αυτοσχεδιάζουν παίζοντας με τα σκηνικά αντικείμενα.
Από την Oμάδα Μαρμελάδα. Για παιδιά 4-8 ετών.
Τιμή συμμετοχής: 15 ευρώ, δύο αδέλφια 25 ευρώ. Πληροφορίες-εγγραφές: 210-6230913, www.pyrna.gr

 

11.00-13.00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙO ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
Η γνωστή Κηφισιώτισσα κεραμίστρια Αντωνία Λεκατσά θα φιλοξενήσει τα παιδιά στο εργαστήριό της και θα τους δείξει απλές δημιουργίες με πηλό. Για παιδιά 6-10 ετών.
Τιμή συμμετοχής: €16. Πληροφορίες-εγγραφές: 210-6230913, www.pyrna.gr

Δείτε Επίσης

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
10.00 ΜΑΘΗΜΑ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤOΞOΒOΛΙΑ
Μικρή πεζοπορία σε μονοπάτι που ξεκινά δίπλα στη Μονή Καισαριανής. Η περιοχή έχει χαρακτηρισθεί Αισθητικό Δάσος Καισαριανής ύστερα από τις προσπάθειες της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών. Θα περάσουμε από το Βοτανικό Κήπο όπου έχουν σημανθεί με ταμπέλες διάφορα ενδημικά φυτά. Τα Πυρνάκια θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν φυτά από τη χλωρίδα της χώρας τα οποία θα συναντάμε σε πολλές από τις διαδρομές μας στο μέλλον. Στο τέλος της διαδρομής θα δοκιμάσουν τοξοβολία μέσα στο δάσος.
Με τον Λουκά Πρατίλα, Εκπαιδευτή Oρειβασίας και Αναρρίχησης. Για παιδιά 6-11 ετών.
Τιμή συμμετοχής: €20 ανά παιδί, €36 για δύο αδέλφια. Εγγραφή απαραίτητη μέχρι την Τρίτη 5/4. Πληροφορίες-εγγραφές: 210-6230913, www.pyrna.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top