Now Reading
Είμαστε ενθουσιασμένοι με το επίσημο τρέιλερ του Τα μυαλά που κουβαλάς 2

Είμαστε ενθουσιασμένοι με το επίσημο τρέιλερ του Τα μυαλά που κουβαλάς 2

Μετράμε αντίστροφα για τις 13 Ιουνίου που έρχονται “Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2” στους κινηματογράφους

Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2

Κατηγορία:

Περιπέτειας, Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή

“Η ταινία «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» των Disney και Pixar επιστρέφει στο κεφάλι της έφηβης Ράιλι τη στιγμή που τα κεντρικά έρχονται αντιμέτωπα με μια ξαφνική κατεδάφιση για να κάνουν χώρο για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που χρόνια τώρα διευθύνουν μια επιτυχημένη επιχείρηση, δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν εμφανίζεται το Άγχος. Και φαίνεται πως έχει και παρέα. Σε σκηνοθεσία του Kelsey Mann και παραγωγή του Mark Nielsen, «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους.”

  • ΣκηνοθεσίαKelsey Mann
  • ΠαραγωγήMark Nielsen

Κυκλοφόρησε από την Pixar το επίσημο trailer του Inside Out 2, το οποίο αναμένεται στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου. Στο trailer του πολυαναμενόμενου sequel βλέπουμε τους χαρακτήρες των Envy, Boredom και Embarrassment, των νέων δηλαδή συναισθημάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η πρωταγωνίστριας Riley που έχει πια μεγαλώσει. Παράλληλα, παλιότεροι χαρακτήρες κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, θυμίζοντάς μας πώς ξεκίνησε η λατρεμένη ιστορία της Pixar.

Στο ρόλο της Anxiety που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια συναισθημάτων της Riley συναντάμε την Maya Hawke του Stranger Things, η οποία δανείζει τη φωνή της. Η Amy Poehler ερμηνεύει τη Joy, ενώ στην ταινία θα ακούσουμε και τις φωνές των Phyllis Smith ως Sadness, Lewis Black ως Anger, Tony Hale ως Fear και Liza Lapira ως Disgust.

Δείτε Επίσης

Η πρώτη ταινία Inside Out τιμήθηκε με Oscar Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων το 2016 και υπήρξε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς, με εισπράξεις άνω των $858 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα. Σε σκηνοθεσία Kelsey Mann και παραγωγή Mark Nielsen, η ταινία «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2» βγαίνει αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 13 Ιουνίου 2024 από τη Feelgood.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top