Now Reading
Πάσχα στο χωριό με τα παιδιά

Πάσχα στο χωριό με τα παιδιά

Δεν υπάρχει πιό αναζωογονητικός προορισμός για μια οικογένεια το Πάσχα!

Δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός για μια οικογένεια το Πάσχα από την ολιγοήμερη απόδραση στο χωριό αφού η φύση στολίζεται με τα πιο υπέροχα, γιορτινά της χρώματα. Τα παιδιά ξαναβρίσκουν την παιδικότητα τους και οι γονείς χαλαρώνουν και ηρεμούν από την ρουτίνα της γκρίζας πόλης. Μερικά πράγματα που προσθέτουν χρώμα στην ζωή της οικογένειας το Πάσχα στο χωριό είναι τα παρακάτω.

Ομαδικά παιχνίδια– Στην πλατεία του χωριού όλα τα παιδιά συγκεντρώνονται για να ανταμώσουν. Κάποια από αυτά έχουν να βρεθούν καιρό μια και το χωριό δεν είναι η μόνιμη κατοικία τους και έτσι η πλατεία αποτελέι ένα ευχάριστο σημείο συνάντησης. Πολλά παιδιά μαζί βρίσκουν ευκαιρία και παίζουν κυνηγητό, κρυφτό, σκοινάκι, κάνουν ποδήλατο ή ακόμα και παιχνίδια με τη μπάλα.

Βραδιές ταινίας– Aφού κουραστούν από τις κινητικές δραστηριότητες, όλα τα παιδιά δίνουν ραντεβού κάθε βράδυ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα έξω από την αυλή του δάσκαλου κου Δημήτρη για να δουν με προτζέκτορα το αφιέρωμα που θα έχει η Nova στην αγαπημένη σειρά ταινιών για όλους Ice Age. Κάθε βράδυ και μία ταινία και την Κυριακή του Πάσχα την πρεμιέρα της ταινίας Ice Age Collision Course! Μικροί και μεγάλοι λοιπόν ραντεβού στην γνωστή αυλή για ξεκαρδιστικό γέλιο με τον γκαφατζή σκίουρο Σκρατ και την παρέα του! Ευτυχώς τα περισσότερα σπίτια στο χωριό, έχουν Νova οπότε αν δε βολεύει η ώρα προβολής με την υπηρεσία Νοva on Demand μπορούν να τις δουν τα παιδιά όποτε αυτά θέλουν !

Κι ενώ τα βράδια των παιδιών μπορούν να κλείνουν με μια ευχάριστη ταινία, τίθεται το ερώτημα για τους «πρωινούς τύπους παιδιών»! Τι κάνουν τα παιδιά μέχρι να ξυπνήσουμε όλοι και να ετοιμάσουμε πρωινό; Δεν μπορούν να βγουν στους δρόμους για παιχνίδι ή ποδήλατο, νηστικά! Μια λύση είναι να τους πείσουμε να ξανακοιμηθούν γιατί είναι διακοπές…Είναι όμως εφικτό; Για τις μικρές ηλικίες που η ενέργειά τους είναι non stop από τη στιγμή που θ΄ ανοίξουν τα μάτια τους, στη Νova τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν παιδικό θέαμα τη Nova Kids zone, χωρίς διακοπές, χωρίς διαφημίσεις. Κι όση ώρα τα παιδιά θα ζουν τις περιπέτειες του Sonic, ενός πολύ αγαπημένου ήρωας των παιδιών, που μαζί με τα αδέλφια του, είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τον μοχθηρό δικτάτορα Δρ Ρομπότνικ, να βρουν τη μητέρα τους και να σώσουν τον κόσμο.. εμείς οι μεγάλοι θα μπορούμε να απολαύσουμε ήσυχα τον πρωινό καφέ μας! Τα παιδικά προγράμματα, με νέες σειρές, όπως Rastamοuse και οι Δύο φανταστικοί Γονείς από 15/4, θα προβάλλονται καθημερινά με μια ώρα επιπλέον απόλαυσης, 07.30-09.30 για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και στο Nova On Demand τα τελευταία επεισόδια των σειρών.

Δείτε Επίσης

Επανασύνδεση με αγαπημένους– Το Πάσχα στο χωριό σου δίνει τη δυνατότητα να δεις συγγενείς και αγαπημένους φίλους που έχεις καιρό να ανταμώσεις. Τα παιδιά παίζουν, η μουσική φτιάχνει την διάθεση, το αρνί σουβλίζεται και η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και οικογενειακή. Η ασφάλεια του χωριού και το γεγονός ότι όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους βοηθάει τους γονείς να χαλαρώσουν λίγο από το άγχος της καθημερινότητας και της απασχόλησης του παιδιού τους.

Επανασύνδεση με τη φύση- Μοναστήρια, φαράγγια, λίμνες, ποτάμια, μυστικά μονοπάτια και ορειβατικές διαδρομές είναι μόνο λίγα από όσα κρύβει ένα χωριό. Τα παιδιά ασχολούνται με τις ώρες να ανέβουν το βουνό και να εξερευνήσουν, αναπνέουν καθαρό οξυγόνο και μπορούν να ασκηθούν στη φύση μαζί με τους γονείς τους. Η ανθισμένη φύση και τα λουλούδια την άνοιξη δημιουργούν ένα τοπίο μαγευτικό που μόνο χρώμα προσθέτει στις διακοπές του Πάσχα και στις αναμνήσεις του παιδιού σου.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top