Now Reading
Μικρές στιγμές αγάπης με το μωρό μου

Μικρές στιγμές αγάπης με το μωρό μου

Παίζοντας με τις αισθήσεις

Τα μωρά μέσα από τις αισθήσεις τους και τα διαφορετικά ερεθίσματα που λαμβάνουν από το περιβάλλον ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τις δεξιότητές τους. Κάθε αίσθηση, κάθε κίνηση, κάθε δραστηριότητα αποτελεί και ένα ερέθισμα που συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του μωρού και τη σύνδεσή του με εσάς.

Με ποιον τρόπο όμως μπορείτε εσείς να μεγιστοποιήσετε τα θετικά αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας;

Το μπάνιο του μωρού σας- Εμπειρία με τις αισθήσεις

Μέσα από το νερό οι αισθήσεις του μωρού τονώνονται και ενθαρρύνεται να κάνει τις πρώτες του αισθητηριακές «εξερευνήσεις». Ανάμεσα σε πλατσουρίσματα, χάδια, αγκαλιές και σαπουνάδες, το μπάνιο είναι ο ιδανικός τρόπος να ενισχύσετε το δέσιμο μεταξύ σας αλλά και να διεγείρετε τις αισθήσεις του, καθώς αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια ενισχυμένη πολυαισθητηριακή εμπειρία.

Είναι σημαντικό τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για το μωρό σας να έχουν πάντα κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και να είναι ειδικά σχεδιασμένα για την εύθραυστη επιδερμίδα του, καθώς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να του προκαλέσουν μια δυσάρεστη εμπειρία στις πρώτες του αισθητηριακές αναζητήσεις. Τα προϊόντα Mustela® είναι προϊόντα απόλυτα ασφαλή στη χρήση από την 1η μέρα της γέννησης του μωρού.

Το Απαλό Αφροντούς για Σώμα & Μαλλιά Mustela® είναι ένα τζελ καθαρισμού με ήπιο αφρισμό, για σώμα και μαλλιά, ιδανικό για καθημερινή χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού με σύνθεση που δεν προκαλεί δάκρυα!

Μετά το μπάνιο του είναι ιδανική η ενυδάτωση του δέρματός του με ένα μασάζ γεμάτο αγάπη με Κρέμα Ενυδάτωσης Hydra Bébé®.

Έτσι θα του αφήσετε μια υπέροχη αίσθηση στο σωματάκι του που θα θυμάται με ευχαρίστηση μια και απορροφάται γρήγορα και έχει υπέροχη μυρωδιά.

Για ολοκληρωμένη περιποίηση και ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση, χρησιμοποιείστε και την Κρέμα Ενυδάτωσης Hydra Bébé® για το Πρόσωπο.

Ο ήχος της φωνής σας, το άγγιγμά σας σε συνδυασμό με το νερό και το σαπούνι, οι μυρωδιές από τα προϊόντα, η εικόνα σας μπροστά του, το μασάζ συμβάλλουν στην πολυαισθητηριακή εμπειρία του μωρού σας με ευεργετικό τρόπο για την υγιή του ανάπτυξη και σύνδεση μαζί σας. Απολαύστε το!

 

Δείτε Επίσης

*Όλα τα προϊόντα Mustela® διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Πριν τον ύπνο- Η αίσθηση της ασφάλειας

Μια υπέροχη στιγμή αγάπης με το μωρό σας είναι η επαφή σας πριν να κοιμηθεί, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η γεμάτη ασφάλεια αγκαλιά σας, η άμεση βλεμματική επαφή με το πρόσωπό σας, ο γνώριμος ήχος της φωνής σας, το άκουσμα της καρδιάς σας όταν το έχετε στο στήθος σας, η επαφή δέρμα με δέρμα που μπορεί να έχετε, του προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ασφάλειας γεμάτη καθησυχαστικά ερεθίσματα που θα του μάθουν να χαλαρώνει αλλά και θα έχουν ως αποτέλεσμα το να έρθετε κοντά μεταξύ σας. Έρευνες δείχνουν πως τα παιδιά που νιώθουν ασφάλεια και σύνδεση με τη μητέρα τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, κοιμούνται πιο εύκολα χωρίς προβλήματα ύπνου.

Το μαζί που κάνει τη διαφορά

Ο χρόνος που περνάτε με το μωρό σας δημιουργεί τα νήματα του δεσμού σας. Θα υπάρξουν ίσως δύσκολες και κουραστικές μέρες, όμως η σχέση σας είναι ένα πολύτιμο δώρο και για τους δυο σας, φτιάχνοντας μια σταθερή και όμορφη καθημερινή ρουτίνα βάζετε γερά θεμέλια στην προσπάθειά σας να μεγαλώσετε ένα ήρεμο κι ευτυχισμένο παιδί.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top