Now Reading
Μια παρουσίαση παιδικού βιβλίου που στηρίζει το έργο της «Μέριμνας»

Μια παρουσίαση παιδικού βιβλίου που στηρίζει το έργο της «Μέριμνας»

Τη Δευτέρα 5/2 παρουσιάζεται στο ξενοδοχείο St George Lycabettus το καινούριο παραμύθι της Αλεξίας Βερνίκου «Μέχρι τον ουρανό και πίσω» με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Τη Δευτέρα 5/2, στις 19.00, οι εκδόσεις Ίκαρος μας προσκαλούν στην παρουσίαση του καινούριου παιδικού βιβλίου τους «Μέχρι τον ουρανό και πίσω» στο ξενοδοχείο St George Lycabettus (Αίθουσα Le Grand Balcon, Κλεομένους 2, Κολωνάκι).

Το «Μέχρι τον ουρανό και πίσω» είναι ένα τρυφερό παραμύθι για την αγάπη και την απώλεια, ειδικά προσαρμοσμένο για πολύ μικρές ηλικίες, με την υπογραφή της Αλεξίας Βερνίκου, ψυχολόγου-οικογενειακής θεραπεύτριας, και της πολυβραβευμένης εικονογράφου Σοφίας Τουλιάτου.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του την ημέρα της παρουσίασης θα διατεθούν στη «Μέριμνα», μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που εδώ και χρόνια έχει αφιερωθεί, μεταξύ άλλων, στην υποστήριξη των παιδιών και των γονιών που είτε ζουν με μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

Δείτε Επίσης

Στην παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν η Μαρίνα Οικονόμου-Λαλιώτη, ψυχίατρος, αν. καθηγήτρια Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, η Δανάη Παπαδάτου, πρόεδρος της Μέριμνας, καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Τμ. Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, και η συγγραφέας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Μέριμνα μπορείτε να βρείτε εδώ: merimna.org.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top