Now Reading
Καλως ορίζουμε την ανανεωμένη σειρά βιολογικής βρεφικής διατροφής NaturNes Bio!

Καλως ορίζουμε την ανανεωμένη σειρά βιολογικής βρεφικής διατροφής NaturNes Bio!

…η καλοκαιρινή βόλτα γίνεται ακόμη πιο απολαυστική!

Δύο νέοι λαχταριστοί συνδυασμοί της σειράς NaturNes Bio της Nestlé, το επιδόρπιο γάλακτος με φράουλα και ο φρουτοπουρές με αχλάδι, μήλο και μπανάνα, θα ξετρελάνουν τα μικρά μας και θα ενθουσιάσουν τις μαμάδες, χαρίζοντάς τους τις πιο … «νόστιμες» καλοκαιρινές εξορμήσεις!

Αυτό το καλοκαίρι, τα βιολογικά προϊόντα NaturNes Bio συνοδεύουν τις μαμάδες και τα μωρά τους σε κάθε γεύμα της ημέρας, ώστε να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τη βόλτα τους, ακόμα και στις διακοπές. Τα NaturNes Bio ξεχωρίζουν με τους υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς και τα συστατικά βιολογικής γεωργίας που διαθέτουν, από επιλεγμένες καλλιέργειες για βρέφη. Δεν περιέχουν προσθήκη ζάχαρης*, πρόσθετο αλάτι** και συντηρητικά, τεχνητά αρώματα και χρωστικές***.

Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος με γεύση φράουλα θα δροσίσει ευχάριστα τα μικρά μας στις καλοκαιρινές εξορμήσεις! Περιέχει γάλα και φράουλες βιολογικής γεωργίας και η υψηλή περιεκτικότητά του σε γάλα συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη του μωρού μας. Είναι πηγή ασβεστίου που είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική  ανάπτυξη των οστών των παιδιών στο πλαίσιο μιας συνολικά ισορροπημένης διατροφής. Διατίθεται σε διπλή συσκευασία και είναι ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη από τον 6ο μήνα.

Αλλά η απόλαυση δεν σταματά εκεί!

Ο βρεφικός βιολογικός φρουτοπουρές με αχλάδι, μήλο και μπανάνα αποτελεί το ιδανικό σνακ για την καλοκαιρινή βόλτα. Ο φανταστικός συνδυασμός φρούτων που περιέχει, θα γίνει η αγαπημένη επιλογή των μικρών μας φίλων. Διαθέτει πρακτική συσκευασία με ειδικά μελετημένο στόμιο ώστε τα μικρά παιδάκια άνω των 12 μηνών να καταναλώνουν το προϊόν κατευθείαν από τη συσκευασία, πάντα με την επίβλεψη ενός ενήλικα. Είναι κατάλληλος για βρέφη από τον 4ο μήνα.

Αναζητήστε την ολοκληρωμένη σειρά NaturNes Bio στα σούπερ μάρκετ και μάθετε περισσότερα στο link: https://www.nestlebaby.gr/brand/naturnes-bio.

*Περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα.

Δείτε Επίσης

**Περιέχουν μόνο φυσικώς απαντώμενο νάτριο.

***Όπως προβλέπεται από την τρέχουσα νομοθεσία.

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top