Now Reading
“Μύθοι και Ήρωες”: γνωρίστε μια υπέροχη σειρά παιδικών βιβλίων

“Μύθοι και Ήρωες”: γνωρίστε μια υπέροχη σειρά παιδικών βιβλίων

Η ελληνική μυθολογία δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική

Το “Μύθοι και Ήρωες” είναι η νέα χιουμοριστική παιδική σειρά βιβλίων τα οποία βασίζονται στην ελληνική μυθολογία. Μια καταπληκτική σειρά, με σκληρό εξώφυλλο, προσεγμένη παραγωγή και απίθανη, έγχρωμη εικονογράφηση.

Κεντρικοί ήρωες είναι ο Μίνος ο Μινώταυρος και ο Άτλαντας, δυο αταίριαστοι, αν και αχώριστοι, φίλοι που ζουν στη σκιά του Ολύμπου. Θέλουν να αποκτήσουν τη φήμη, τη δόξα και τις δυνάμεις των Θεών του Ολύμπου, όμως κάθε προσπάθειά τους πέφτει στο κενό…

Γκαφατζήδες, αλλά ατρόμητοι, μπλέκονται στα πόδια του Δία, στην τρίαινα του Ποσειδώνα, στα φτερά του Ίκαρου, στα… σαγόνια της Λερναίας Ύδρας και πάντα, την τελευταία στιγμή, γλυτώνουν από την καταστροφή!

Στις περιπέτειές τους θα γνωρίσουν όλους τους Θεούς και τους Ήρωες της μυθικής αρχαίας Ελλάδας και, μέσα από τους άθλους και τις αποτυχίες τους θα μας συστήσουν όλους τους πρωταγωνιστές της ελληνικής μυθολογίας. 

Πρόκειται για την έκδοση στα Ελληνικά της διάσημης εικονογραφημένης σειράς των εκδόσεων Bamboo Édition “Les Petits Mythos”, ενώ παράλληλα κυκλοφορούν και στα αγγλικά υπό τον τίτλο «Myths and Heroes».

Συνολικά θα εκδοθούν είκοσι τίτλοι. Οι ελληνικές εκδόσεις κυκλοφορούν από το Φουρφούρι, ενώ οι αγγλόφωνες από την BRAINFOOD ΕΚΔΟΤΙΚΗ. 

Αναζητήστε τις εικονογραφημένες περιπέτειες του Μίνου και του Άτλαντα στα ελληνικά:

ΔΙΑΣ: Ένας κεραυνός για τη φαγούρα
Υπάρχει μια χώρα όπου τα όντα είναι μυθικά. Όπου πλάσματα μισά άνθρωποι και μισά ζώα συναναστρέφονται με ημίθεους. Ορισμένοι έχουν υπεράνθρωπες δυνάμεις και άλλοι μετατρέπουν σε χρυσάφι ό,τι αγγίζουν. Εδώ κατοικούν ο Άτλαντας, ο Ηρακλής, η Αφροδίτη, ο Μινώταυρος και όλοι οι άλλοι Μύθοι και Ήρωες, στους πρόποδες του Ολύμπου, υπό την ηγεσία ενός Δία στα πρόθυρα της κατάθλιψης…

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δύσκολοι καιροί για ήρωες 
Στο νέο βιβλίο παρακολουθούμε τις περιπέτειες του μικρού Ηρακλή ο οποίος αναλογίζεται τους 12 άθλους που δεν μπόρεσε ακόμα να εκτελέσει. Για να καθαρίσει τους στάβλους του Αυγεία ή να πνίξει το λιοντάρι της Νεμέας, λίγη βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Όμως οι φίλοι του είναι ήδη αρκετά απασχολημένοι με κάποιον Ιάσωνα, που έχει ως αποστολή να βρει το χρυσόμαλλο δέρας…

ΙΚΑΡΟΣ: Χαμηλές πτήσεις
Στο βιβλίο παρακολουθούμε τις περιπέτειες του μικρού Ίκαρου που ονειρεύεται να πετάξει πέρα απ’ τον ήλιο. Οι επίδοξοι θεοί και ήρωες παρακολουθούν τις πολυάριθμες καταστροφικές του απόπειρες, αλλά και τα πρώτα βήματα του Οδυσσέα, μελλοντικού μεγάλου θαλασσοπόρου, ο οποίος προς το παρόν προσπαθεί να απαλλαγεί απ’ τη ναυτία του. 

Δείτε Επίσης

Σενάριο: Christophe Cazenove
Σχέδια: Philippe Larbier
Χρώματα: Alexandre Amouriq 
& Mirabelle 
Μετάφραση: Χαρά Σκιαδέλλη

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δύσκολοι καιροί για ήρωες– Brainfood Εκδοτική Εκδόσεις Φουρφούρι

#2 ΙΚΑΡΟΣ: Χαμηλές πτήσεις – Cazenove – Brainfood Εκδοτική

#1 ΔΙΑΣ: Ένας κεραυνός για τη φαγούρα Cazenove – Brainfood Εκδοτική

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top