Now Reading
Η διά βίου εκπαίδευση είναι ανάγκη και ευχαρίστηση!

Η διά βίου εκπαίδευση είναι ανάγκη και ευχαρίστηση!

Η αλυσίδα πολιτισμού Ianos ανακοίνωσε τα νέα της σεμινάρια προσφέροντας άπειρες δυνατότητες γνώσης…

Επειδή η γνώση δεν έχει ηλικία και δεν σταματάει ποτέ, η αλυσίδα πολιτισμού IANOS και τα εργαστήρια βιβλίου της συμπλήρωσαν εφέτος έξι χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Τα εργαστήρια δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2013 και ήδη έχουν λειτουργήσει δώδεκα επιτυχημένοι κύκλοι μαθημάτων. Οι εγγραφές για τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής, διόρθωσης-επιμέλειας κειμένων και εικονογράφησης ξεκίνησαν. Τα σεμινάρια φέρουν τη σφραγίδα του ΙΑΝΟΥ και των καταξιωμένων συγγραφέων και επαγγελματιών οι οποίοι διδάσκουν σε αυτά. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ποιότητα και το πάθος για το βιβλίο, την αγάπη για τη διά βίου εκπαίδευση και στοχεύουν τόσο στη συγγραφική πρόοδο και στην επαγγελματική κατάρτιση των συμμετεχόντων, όσο και στην ενημέρωση και την καλλιέργεια αυτών που αγαπούν το λογοτεχνικό κείμενο και το βιβλίο γενικότερα.

Τα σεμινάριά απευθύνονται σε όσους στοχεύουν να μυηθούν στα μυστικά της γραφής καλλιεργώντας τους τρόπους έκφρασής τους (νέοι συγγραφείς)·σε όσους προσβλέπουν σε υψηλή επαγγελματική κατάρτιση, προκειμένου να συμβάλουν στην παραγωγή άρτιων λογοτεχνικών και επιστημονικών κειμένων (διορθωτές-επιμελητές κειμένων)· και σε όσους επιθυμούν τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε επιλεγμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες.

Πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, ενώ παρέχετε τη δυνατότητα και εξ αποστάσεως (e-learning) μαθημάτων. Τα μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα, 1 Απριλίου.

Σεμινάρια δημιουργική γραφής:

Μυθιστόρημα: Ρέα Γαλανάκη.

Διήγημα-Νουβέλα: Χρήστος Οικονόμου

Ποίηση: Στρατής Πασχάλης

Παιδικό-Νεανικό βιβλίο: Μαρία Αγγελίδου και Ελένη Σβορώνου

Συγγραφή θεατρικού έργου: Σωτήρης Χατζάκης

Δείτε Επίσης

Διασκευή: Δημήτρης Κουρούμπαλης

Διόρθωση-επιμέλεια: Δημήτρης Θάνας, Πελαγία Μαρκέτου

Εικονογράφηση: Σβετλίν Βασίλεφ

Παράλληλα θα γίνουν σεμινάρια και στη Θεσσαλονίκη ενώ η δυνατότητα για σεμινάρια e-learning δίνουν άπειρες ευκαιρίες χώρου και χρόνου!

όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα αναλυτικά των σεμιναρίων θα τις βρείτε εδώ: ianos-seminaria

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top