Now Reading
«Ζαχαροπλάθουμε» ζωντανά στη «Φωλιά των Κοu Κου» με τη ΓΙΩΤΗΣ και Καλή Παρέα τους νικητές του διαγωνισμού μας!

«Ζαχαροπλάθουμε» ζωντανά στη «Φωλιά των Κοu Κου» με τη ΓΙΩΤΗΣ και Καλή Παρέα τους νικητές του διαγωνισμού μας!

Συντονιστείτε στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και κερδίστε!

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο φετινός, ξεχωριστός γλυκός διαγωνισμός «Zaxaροπλάθουμε με Καλή Παρέα» της ΓΙΩΤΗΣ, αναδεικνύοντας τους 6 τυχερούς νικητές που θα «ζαχαροπλάσουν» ζωντανά, στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», παρέα με τους αγαπημένους παρουσιαστές και τον master σεφ της εκπομπής.

 Από την Παρασκευή 01 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή για τις επόμενες 5 εβδομάδες, έως και τις 06 Δεκεμβρίου, οι 6 τυχεροί νικητές θα ζαχαροπλάσουν διαδοχικά  τις συνταγές της επιλογής τους, όπως: Banoffee με Σοκολατένια Κρέμα και Μπανάνες, Τrifle Κρέμας με Σάλτσα Πορτοκάλι, Μοnt Blanc Κάστανο με garni κ.α. Εκτός από τους 6 super τυχερούς νικητές, αναδείχθηκαν μέσω κλήρωσης και 30 τυχεροί, που κερδίζουν απίθανα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για να «Ζαχαροπλάσουν με Καλή Παρέα» με την οικογένεια και τους φίλους τους.

 Συντονιστείτε λοιπόν στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και παρακολουθήστε την εξέλιξη των live, γιατί  «Zaxaροπλάθουμε με Καλή Παρέα» σημαίνει φτιάχνουμε υπέροχα σπιτικά γλυκά, που γίνονται ακόμη πιο γευστικά με την ευκολία και την ποιότητα των προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ, για σίγουρη επιτυχία στην παρέα και σίγουρη οικονομία για μας!

 www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Καλή απόλαυση!

Δείτε Επίσης

 

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top