Now Reading
Επίσημη Παρουσίαση του Συλλεκτικού Βινυλίου “Αν σας τα τραγουδήσουμε; Tα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδι”

Επίσημη Παρουσίαση του Συλλεκτικού Βινυλίου “Αν σας τα τραγουδήσουμε; Tα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδι”

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού μας καλεί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού συνεχίζουν με αμείωτο ενθουσιασμό να σχεδιάζουν και να υλοποιούν δράσεις που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση όλων, μικρών και μεγάλων, σχετικά με τα Δικαιώματα των Παιδιών. Μία από τις σημαντικότερες δράσεις μας, που συνιστά και μία από τις εμβληματικές πρωτοβουλίες του Δικτύου, ήταν και το πρόγραμμα “Αν σας τα τραγουδήσουμε; Τα δικαιώματά μας γίνονται τραγούδι”, διότι τα δικαιώματα των παιδιών έγιναν στίχοι και μετουσιώθηκαν σε τέχνη από τα παιδιά για τα παιδιά.

Το τραγούδια και όλο το υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος είχε μεγάλη απήχηση και αγαπήθηκε πολύ από μικρούς και μεγάλους και αποτέλεσε αφορμή και έμπνευση για τον σχεδιασμό νέων και καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων. Η αποδοχή που εισπράξανε και εισπράττουνε τουε έδωσε κίνητρο να οργανώσουν και φέτος μία σειρά από εκδηλώσεις.

H αρχή της νέας και ελπίζουμε, πολύ δημιουργικής σεζόν θα γίνει στις 29/9/2022 και ώρα 16:30- 19:30, με μία παρουσίαση του συλλεκτικού βινυλίου που κυκλοφόρησε λίγο πριν το καλοκαίρι. (Σας θυμίζουμε ότι εκτός του βιβλίου/cd είχε προγραμματιστεί η κυκλοφορία της συγκεκριμένης δουλειάς και σε μορφή βινυλίου με 10 διαφορετικά εξώφυλλα).

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση είναι το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και θα έχει συνολική διάρκεια τρεις ώρες και θα περιλαμβάνει 2 μέρη. Στο πρώτο μέρος θα λάβει χώρα μια δημιουργική δραστηριότητα για παιδιά και πιο συγκεκριμένα ένα εικαστικό εργαστήρι από την Μυρτώ Δεληβοριά (16:30- 18:00). Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα λάβει χώρα η παρουσίαση του συλλεκτικού βινυλίου (18:00-19:30). Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα συζητήσουν για τη σημασία δράσεων προώθησης των δικαιωμάτων των παιδιών. Τέλος, θα υπάρξει και μια μικρή μουσική έκπληξη!

Μέχρι τότε μπορείτε να μπείτε στο κανάλι στο Youtube και να ακούσετε τα τραγούδια του δίσκου!

Πληροφορίες για το εικαστικό εργαστήρι με την Μυρτώ Δεληβοριά

“Ένα σπίτι να χωράει ζωή – Δικαίωμα στην κατοικία”

Με κομμάτια από ύφασμα, χρωματιστά χαρτιά, μαρκαδόρους και μολύβια θα φτιάξουμε σπίτια για τα παιδιά και θα στήσουμε τη δική μας πόλη!

Χωρητικότητα: Έως 20 παιδιά

Δείτε Επίσης

Ηλικίες: 6-11 ετών

Διάρκεια: 16:30-18:00

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα.

16:30-18:00, Εικαστικό εργαστήρι με την Μυρτώ Δεληβοριά -Δικαίωμα στο σπίτι
18:15-19:30 , Τα δικαιώματά μας γίνονται τραγούδι!
Η σημαντικότητα ύπαρξης δράσεων για την ενίσχυση της φωνής  των παιδιών.
Ομιλητές, Πάνος Χριστοδούλου (Διευθυντής του Δικτύου για τα Δικαιώματα του παιδιύ), Αντώνης Παπαθεοδούλου (Συγγραφέας), Θεόνη Κουφονικολάκου(Συνήγορος του Παιδιού), Μαρία Λεωνίδα(σκηνοθέτρια -διευθύντρια του Kαρπού) ,Απόστολος Πάππος (Εκπαιδευτικός -Υπεύθυνος του εκπαιδευτικού portal Elniplex), Γιώργος Χαρωνίτης (μουσικοπαιδαγωγός, υποψ. διδάκτορας), Τατιάνα Ζωγράφου (μουσικός ), Άγγελος Αγγέλου (Συγγραφέας -Μουσικός), Κούλα Πανάγου (εκπαιδευτικός -Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στο Δίκτυο), Dillemma (Μουσικοί ).
Κάθε ομιλία θα διαρκεί έως 10 λεπτά

Αποκτήστε το συλλεκτικό βινύλιο εδώ.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top