Now Reading
Προστάτεψε τον βασιλιά και το ζωικό του βασίλειο

Προστάτεψε τον βασιλιά και το ζωικό του βασίλειο

Με αφορμή την επιστροφή του The Lion King η Disney διοργανώνει την εκστρατεία προστασίας των λιονταριών Protect The Pride

Ο βασιλιάς των λιονταριών #ProtectThePride επικεντρώνεται στην προστασία και τον πολλαπλασιασμό του πληθυσμού των λιονταριών, ο οποίος έχει μειωθεί κατά το ήμισυ κατά τα τελευταία 25 χρόνια λόγω των ποικίλων απειλών, συμπεριλαμβανομένης της λαθροθηρίας και της καταστροφής των οικοτόπων. Η καμπάνια γιορτάζει την κυκλοφορία της πρωτοποριακής ταινίας ζωντανής δράσης της Disney με τον Jon Favreau, The Lion King, ο οποίος βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 19 Ιουλίου 2019.

Σχετικά με το Ταμείο Ανάκτησης Λεόντων

Το Ταμείο Ανάκτησης Λιονταριών δημιουργήθηκε από το Δίκτυο Διατήρησης Άγριας Ζωής, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Leonardo DiCaprio, για να διπλασιάσει τον αριθμό των λιονταριών στην Αφρική, για να αποκαταστήσει τον πληθυσμό των λιονταριών σε ό,τι ήταν πριν από 25 χρόνια. Κατά την ανάκτηση των λιονταριών, το Lion Recovery Fund στοχεύει επίσης στην αποκατάσταση της υγείας της χλωρίδας των τόπων τους και παρέχοντας ό,τι είναι απαραίτητο στις κοινότητες που τους φροντίζουν.

Δείτε Επίσης

Σχετικά με το The Lion King της Disney

Το ολοκαίνουργιο “The Lion King” του διευθυντή Jon Favreau ταξιδεύει στην αφρικανική σαβάνα όπου γεννιέται ένας μελλοντικός βασιλιάς. Ο Simba εξιδανικεύει τον πατέρα του, τον βασιλιά Mufasa, και αποδέχεται του το βασιλικό του πεπρωμένο. Αλλά στο βασίλειο δεν γιορτάζουν όλοι την άφιξη του νέου μικρού. Ο Scar, ο αδελφός του Mufasa και πρώην κληρονόμος του θρόνου έχει δικά του σχέδια. Η μάχη για το Pride Rock εξελίσσεται με προδοσία σε τραγωδία και δράμα, με αποτέλεσμα τελικά την εξορία του Simba. Με τη βοήθεια ενός περίεργου ζευγαριού νέων φίλων, η Simba θα πρέπει να καταλάβει πώς να μεγαλώσει και να πάρει πίσω αυτό που δικαίως είναι δικό του. Το all-star cast περιλαμβάνει τον Donald Glover ως Simba, τον Beyoncé Knowles-Carter ως Nala, τον James Earl Jones ως Mufasa, τον Chiwetel Ejiofor ως Scar, τον Seth Rogen ως τον Pumbaa και τον Billy Eichner ως Timon. Αξιοποιώντας τις πρωτοποριακές τεχνικές παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών για να φέρνουν τους κλασικούς χαρακτήρες στην οθόνη με έναν εντελώς νέο τρόπο, το “The Lion King” της Disney σκαρφαλώνει στις μεγάλες οθόνες στις 19 Ιουλίου 2019.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top