Now Reading
«Ελπίδα ζωής» για να ηχεί το παιδικό γέλιο σε κάθε γωνιά

«Ελπίδα ζωής» για να ηχεί το παιδικό γέλιο σε κάθε γωνιά

Μάθετε για τη σημαντική πρωτοβουλία της εταιρείας Βίκος σε συνεργασία με τη HOPEgenesis.

Στην εποχή που ζούμε, οι ευχάριστες ειδήσεις είναι πολύτιμες και οι προσπάθειες που γίνονται για το γενικό καλό, πρέπει να προβάλλονται όπως τους αξίζει. Έτσι, με μεγάλη χαρά μάθαμε για το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής», το οποίο στηρίζει οικογένειες στις τοπικές κοινότητες της Ηπείρου.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2021, μέσω της συνεργασίας της εταιρείας Βίκος με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, να ζήσουν με ασφάλεια και προστασία την εμπειρία της μητρότητας, παρέχοντάς τους, ταυτόχρονα, ψυχολογική και ηθική υποστήριξη.

Ήδη μέσα από το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής» υποδέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση τη γέννηση των δύο πρώτων βρεφών, καλύπτοντας τα πλήρη λειτουργικά έξοδα των εξετάσεων, των μετακινήσεων αλλά και του τοκετού.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Βίκος και η HOPEgenesis ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανοίγουν την αγκαλιά τους για να υποδεχτούν και να στηρίξουν ακόμη περισσότερες οικογένειες, καθώς 136 τοπικές κοινότητες στους δήμους Ζαγορίου, Πωγωνίου και Ζίτσας εντάσσονται πλέον στο πρόγραμμα.

Η οικογένεια της Βίκος Α.Ε., με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, το οποίο αποτελεί άλλωστε ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα για τη χώρα μας και στέκεται στο πλάι της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων της.

Δείτε Επίσης

Στόχος της εταιρείας Βίκος είναι να φροντίζει ώστε να διαμορφώνει πάντα τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες προκειμένου, η ζωή να είναι προτεραιότητα και το παιδικό γέλιο να ηχεί σε κάθε γωνιά. Με την ευχή, το  πρόγραμμα «Eλπίδα Ζωής» να συνεχίζει να ανθίζει, να μεγαλώνουν με υγεία τα νέα παιδιά και να γεμίζουν με χαμόγελα τα χωριά της Ηπείρου.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top