Now Reading
Τι προβλέπουν τα «άστρα» τον Οκτώβριο για γονείς και παιδιά

Τι προβλέπουν τα «άστρα» τον Οκτώβριο για γονείς και παιδιά

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα μαμά και αστρολόγο Erin McInerney και το site της The Astrology Mama

Με όλα αυτά που μας έχουν βρει μέσα στο 2020 είπαμε να απευθυνθούμε στην αστρολογία για μερικές ακόμα απαντήσεις… ακόμα κι αν δεν λύσουμε τις ανησυχίες μας ως γονείς με επιστημονικό τρόπο τουλάχιστον θα πούμε -χαμογελώντας- ότι δοκιμάσαμε τα πάντα!

 

ΚΡΙΟΣ

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιό σας, τον Κριό, οπότε θα είναι πολύ ισχυρή για εσάς. Είστε τα πλέον παρακινημένα και προσανατολισμένα στη δράση ζώδια, αλλά προτού εμπλακείτε σε οτιδήποτε χωρίς να το σκεφτείτε, ορίστε μερικές σαφείς προθέσεις για τους στόχους σας και κάντε ένα σταθερό σχέδιο για να τους επιτύχετε. Το «σχεδιάστε με προσοχή» είναι οι βασικές λέξεις για εσάς αυτόν τον μήνα.

Εάν έχετε ένα παιδί Κριό, δείξτε του πώς όχι μόνο να εκτελέσει τους στόχους του αλλά και πώς να τους ακολουθήσει μέχρι το τέλος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όλη η εποχή της ειρηνικής ενέργειας του Ζυγού είναι πραγματικά η δύναμή σας, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά και τον δικό σας πλανήτη. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να εστιάσετε στην ομορφιά του περιβάλλοντός σας. Ανανεώστε το σπίτι; Αν το Halloween δεν σας φαίνεται πολύ αμερικάνικο μπείτε σε διάθεση για κολοκύθες και φαντασματάκια!

Αν το παιδί σας είναι Ταύρος, θα χαρεί να σας βοηθήσει με τις δικές του ιδέες διακόσμησης! Δώστε του την ευκαιρία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός είναι ο μήνας για να φέρετε κάποια ισορροπία στη ζωή σας. Η σεζόν του Ζυφού φέρνει αυτήν την ισορροπία και τη δικαιοσύνη και, καθώς το ζώδιο του Ζυγού είναι το ζώδιο αδελφή-ψυχή σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια. Η εύρεση μιας καλής ισορροπίας μεταξύ εαυτού, εργασίας, οικογένειας και σχέσεων είναι το κλειδί εδώ για εσάς. Αφιερώστε χρόνο για αυτο-φροντίδα.

Εάν παιδί Δίδυμο, βεβαιωθείτε ότι αισθάνεται ισορροπημένο με το νέο σχολικό πρόγραμμα και δώστε του ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός θα είναι ένας πολύ έντονος μήνας για εσάς με τρία σημαντικά φεγγάρια. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε check-in με τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια κάθε βάρδιας, καθώς η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό σας. Διαθέστε χώρο για τα συναισθήματά σας και φροντίστε να τα τιμήσετε.

Εάν έχετε παιδί στο ζώδιο του Καρκίνου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις διαθέσεις του καθώς τείνουν να χαλαρώσουν αυτόν τον μήνα. Μην εκπλαγείτε αν είναι λίγο πιο διασκεδαστικό.

 

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να λάμψετε αυτόν τον μήνα; Φυσικά και είστε! Αν ξοδέψατε τον περασμένο μήνα για να προετοιμαστείτε και να πετύχετε τους στόχους σας, αυτόν τον μήνα θα αποκομίσετε τις ανταμοιβές.

Αν το παιδί σας είναι Λιονταράκι ήρθε η ώρα να το επαινέσετε, ειδικά για την προσπάθεια που κάνει καλά στο σχολείο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα αυτόν το μήνα. Η σεζόν του Ζυγού απαιτεί κάποια ισορροπία, και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο! Βρείτε αυτήν την υγιή ισορροπία που χρειάζεστε και βεβαιωθείτε ότι πράγματι ξεκουράζεστε.

Ενθαρρύνετε το επιμελές παιδί σας που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου να χαλαρώσει επίσης. Βεβαιωθείτε ότι ξεκουράζονται και φροντίζουν τον εαυτό τους.

ΖΥΓΟΣ

Είναι ο μήνας σας, Ζυγοί! Όχι μόνο είμαστε στο πρόγραμμά σας, αλλά έχουμε και τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Ο ρομαντισμός είναι στην ατζέντα για εσάς αυτόν το μήνα. Αφιερώστε χρόνο για να αγκαλιάσετε τον σημαντικό σας άλλον, μην «ξεπετάξετε» μια νύχτα ραντεβού, αλλά διαθέστε μια νύχτα για κρασί και δείπνο και πραγματικά απολαύστε ο ένας τον άλλο. Εάν έχετε ένα παιδί στο ζώδιο του Ζυγού, δώστε του επιπλέον στοργή — δώστε του πολλές αγκαλιές και φιλιά και πολλή προσοχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λοιπόν Σκορπιοί, προχωράμε στη σεζόν σας στο τέλος του μήνα και είστε γνωστοί για την αγάπη σας για τα τρομακτικά πράγματα. Αγκαλιάστε το Halloween! Φέρτε το φθινόπωρο σπίτι, φτιάξτε μερικά γλυκά μήλα!

Στο μικρό Σκορπιό σας επίσης αρέσει το Halloween – ζωγραφίστε μερικά φαντάσματα ή διαβάστε μερικές ιστορίες μυστηρίου…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείτε Επίσης

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα έχει μια πολύ θεραπευτική ατμόσφαιρα για εσάς Τοξότες. Ίσως νιώθετε σαν να έχετε αυτό το αγκάθι στο πλάι σας που πρέπει να βγάλετε και όταν το κάνετε, η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει πραγματικά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προγραμματίσετε μια νέα αρχή.

Για το Τοξότη παιδί σας, πρέπει να είστε ο βράχος του αυτή τη σεζόν. Περνούν επίσης μια μεταμόρφωση, και παρόλο που φαίνονται ανεξάρτητοι και άφοβοι, πραγματικά σας χρειάζονται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είστε μόνο δημιουργικοί αλλά και πολύ καλοί στο να φτάνετε τους στόχους σας μέχρι το τέλος, οπότε όλοι γνωρίζουμε ότι μπορείτε να φτιάξετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας.

Για το παιδί σας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, το διάστημα θα είναι εξίσου δημιουργικό και θα έχει αρκετή έμπνευση για να εκτονώσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας για να διασκεδάσετε, Υδροχόοι. Ήρθε η ώρα για να διακοσμήσετε κολοκύθες και να φτιάξετε γλυκά με μήλα.

Αν έχετε παιδί Υδροχόο αφήστε το να απολαύσει αυτή την εποχή και να εκφράσει ελεύθερα το δημιουργικό του πνεύμα. Ακόμα κι αν αφορά το να αλλάξει τη διακόσμηση στο δωμάτιό του.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε γνωστοί για τη γεφύρωση των πνευματικών και υλικών κόσμων και ο Οκτώβριος αυτός αφορά αυτή τη γέφυρα. Το διάστημα θα είναι μια πολύ ισχυρό για να ορίσετε τις προθέσεις σας μέχρι το τέλος του έτους.

Για το παιδί σας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, αφιερώστε του χρόνο για να ακούσετε τους δικούς του στόχους αλλά και μεγαλύτερα ίσως όνειρα που του γεννηθούν αυτόν τον μήνα.

 

(αφορμή για το θέμα ήταν η δημοσίευση στο redtri.com)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top