Now Reading
Πώς ο άγνωστος συνεπιβάτης ενός νηπίου στο αεροπλάνο το βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο του

Πώς ο άγνωστος συνεπιβάτης ενός νηπίου στο αεροπλάνο το βοήθησε να ξεπεράσει τον φόβο του

Χάρη στην καλοσύνη ενός ξένου μια οικογένεια απόλαυσε την πτήση της, που διαφορετικά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εφιάλτη για όλους τους επιβάτες.

Στον απόηχο ενός viral video που δείχνει το ξέσπασμα ενός νηπίου στη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης, ένα εντελώς διαφορετικό περιστατικό έλαμψε διά της εξαιρετικής αντιμετώπισης που έτυχαν μια μαμά και τα παιδιά της από έναν άγνωστο συνεπιβάτη τους.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πτήση της Jessica Rudeen με τον τεσσάρων μηνών γιο της και την τριών ετών κόρη της άρχισε με πανικό αλλά τελείωσε ήρεμα, χάρη στην παρέμβαση ενός ξένου. Όπως έγραψε η Jessica σε μια ανάρτησή της στο Facebook, και τα δύο παιδιά της άρχισαν να «τρελαίνονται» από την ώρα ακόμα της επιβίβασης, ενώ εκείνη άρχισε να αγωνίζεται να τα ηρεμήσει.

Τότε, σαν από μηχανής Θεός, ένας άγνωστος συνεπιβάτης ονόματι Todd, ο οποίος πρόσεξε τον αγώνα της Jessica, προσφέρθηκε να κρατήσει το μωρό της, μέχρι να τακτοποιηθούν στις θέσεις τους με την κόρη της, Caroline. Και, το σημαντικότερο; Στη συνέχεια ο Todd ανέλαβε να απασχολήσει την Caroline, βλέποντας μαζί της μια ταινία και ζωγραφίζοντας παρέα.

«Μέχρι το τέλος της πτήσης, είχε γίνει ο καλύτερος φίλος της Caroline», σχολίασε αργότερα η Jessica.

Για καλή της τύχη, η Jessica συνέχισε να συνταξιδεύει και στην πτήση της ανταπόκρισης με τον Todd, ο οποίος έφτασε σε σημείο να αλλάξει θέση για να βρεθεί πιο κοντά στην οικογένεια και να τη βοηθήσει.

Ο λόγος πίσω από αυτή τη χειρονομία καλοσύνης; Στο παρελθόν, η γυναίκα του Todd είχε ζήσει μια εμπειρία παρόμοια με αυτή της Jessica, όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά και ευτυχώς, και σε εκείνη την περίπτωση είχε βρεθεί κάποιος άγνωστος να τους βοηθήσει.

Δείτε Επίσης

Μετά το ταξίδι η Jessica βρήκε τον Todd στο Facebook, για να τον ευχαριστήσει, και ξεκίνησε επικοινωνία με τη γυναίκα του. Ποιος ξέρει, ίσως έτσι ξεκινήσει μια μεγάλη φιλία.

Ανεξάρτητα αν μια μητέρα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αντιμετωπίσει το ξέσπασμα του νηπίου της στο αεροπλάνο ή σε κάποιον άλλο περιορισμένο δημόσιο χώρο (θέμα που συζητήθηκε πολύ στο διαδίκτυο, με αφορμή το viral video), η αντίδραση του Todd μας διδάσκει κάτι σημαντικό: ότι δείχνοντας κατανόηση και αλληλεγγύη στους γονείς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αντί να τους κατακρίνουμε, φέρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top