Now Reading
«Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα»: Η Naomi Campbell καλωσορίζει το δεύτερο μωρό της σε ηλικία 53 ετών

«Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα»: Η Naomi Campbell καλωσορίζει το δεύτερο μωρό της σε ηλικία 53 ετών

«Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες αγοράκι μου» δήλωσε σε ανάρτησή της

Το supermodel Naomi Campbell καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της, έναν γιο, αποκάλυψε στο Instagram την Πέμπτη μαζί με μια φωτογραφία όπου κρατά το βρέφος στην αγκαλιά της. Στη φωτογραφία απεικονίζεται επίσης η 2χρονη κόρη της να απλώνεται και να κρατά το χέρι του αδερφού της.

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πέρα ​​από κάθε μέτρο και περιτριγυρίζεσαι από αγάπη από τη στιγμή που μας χάρισες την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό, ευλογημένο! Καλώς ήρθες Babyboy. #mumoftwo», έγραψε, προσθέτοντας: «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Το 2022, η Κάμπελ πόζαρε στο εξώφυλλο της «Vogue» με την κόρη της και μίλησε για τη ζωή της ως μητέρα για πρώτη φορά στα πενήντα της.

«Δεν υιοθετήθηκε – είναι το παιδί μου», λέει. «Μπορώ να υπολογίζω από το ένα χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν ότι την είχα. Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Λέει ότι πάντα ήξερε ότι ήθελε να γίνει μητέρα, κι αυτό ακριβώς έκανε στα 50 της. Στη συνέντευξη του Φεβρουαρίου του 2022, αποκάλεσε τη μητρότητα «η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είμαι τυχερή που την έχω και το ξέρω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr Naomi Campbell (@naomi)

Είπε μάλιστα τότε ότι ήταν ανοιχτή στην ιδέα να κάνει περισσότερα παιδιά στο μέλλον – και πώς είναι εδώ.

Είπε στη συνέντευξή της στη Vogue ότι έχει μια νέα «εντελώς ανιδιοτελή» στάση με τη μητρότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας 50 ετών μεταξύ της ίδιας και της κόρης της. Είπε μάλιστα ότι ενθαρρύνει τους μεγαλύτερους φίλους της να κάνουν μωρά.

«Λέω σε όλους, κάντε το! Μη διστάσετε!» δηλώνει.

 

Συγχαρητήρια στην όμορφη μαμά των δύο παιδιών, να της ζήσουν!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top