Now Reading
Ξεκούραστο βλέμμα μετά από πολύωρη εργασία στον υπολογιστή

Ξεκούραστο βλέμμα μετά από πολύωρη εργασία στον υπολογιστή

Πώς θα το πετύχεις

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Δεν είναι λίγες οι φορές που ξύπνησες με μάτια πρησμένα και η κούραση ήταν ευδιάκριτη στο βλέμμα σου. Κι όμως εχθές ούτε ξενύχτησες σε κάποιο club, ούτε και έκλαιγες μέχρι το πρωί. Το πρήξιμο όμως σήμερα είναι εδώ και αναρωτιέσαι τι φταίει. Μήπως εχθές, όπως και τον τελευταίο καιρό, εργάζεσαι πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή; Μην αναρωτιέσαι άλλο λοιπόν, γιατί αυτή είναι η αιτία του προβλήματος. Η πολύωρη ενασχόληση με τον υπολογιστή είναι αναπόφευκτη, όμως υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσεις τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα στην περιοχή των ματιών αρκεί να προσθέσεις στην skin care ρουτίνα σου μερικά beauty tips, που θα φωτίσουν ξανά το βλέμμα σου. Θυμήσου πως στην προσπάθεια σου αυτή, είναι σημαντικό να ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή, με πολλά φρούτα και λαχανικά ενώ το νερό πρέπει να γίνει ο καλύτερος σου φίλος μέσα στην μέρα.

Μην παραλείπεις ποτέ μα ποτέ, ΠΟΤΕ την κρέμα ματιών. Η εφαρμογή της είναι απαραίτητη είτε έχεις βρεθεί ήδη αντιμέτωπη με το πρήξιμο είτε όχι. Η κρέμα ματιών λειτουργεί σαν προστάτης για την περιοχή κάτω από τα μάτια εξασφαλίζοντας την φωτεινότητα του βλέμματος. Επιπλέον προλαμβάνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Βρες την κατάλληλη για εσένα και μην παραλείπεις να την εφαρμόζεις πρωί βράδυ πριν την ενυδατική σου.

Μασάζ στο πόδι της χήνας. Τα οφέλη του σε όλο το πρόσωπο είναι πάρα πολλά, όπως επίσης και στην under-eye area. Το μασάζ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, εξυπηρετεί την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, απαλείφοντας το πρήξιμο. Μπορείς να κάνεις μασάζ είτε με τα ακροδάχτυλά σου, είτε με το jade roller σου αν διαθέτεις.

Το παλιό καλό κόλπο με το κουτάλι. Ένα beauty tip που χρησιμοποιούσαν αρκετά οι προηγούμενες γενιές για να ξεφορτωθούν πρηξίματα και μαύρους κύκλους, ήταν το κρύο κουτάλι. Είναι όντως αποτελεσματικό και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα, ανεξαιρέτως την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε. Αν λοιπόν, γνωρίζεις από πριν ότι θα ξενυχτήσεις δουλεύοντας, όμως το πρωί δεν θέλεις να έχεις panda eyes, βάλε στο ψυγείο σου ένα κουτάλι κατά την διάρκεια της νύχτας και εφάρμοσε το στα μάτια σου μόλις ξυπνήσεις. Πρόσεξε να έχεις βρέξει ελάχιστα την περιοχή ώστε να μην σου προκαλέσει ερεθισμό.

Η θαυματουργεί αλόη βέρα…κάνει θαύματα! Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το φυσικό gel της αλόης, το οποίο έχει πράγματι θεραπευτικές ιδιότητες για όλο το σώμα. Μια από αυτές είναι και η καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος στα μάτια, χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση του. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν κρέμα ματιών για λίγες μέρες μέχρι να βελτιωθεί η όψη του βλέμματος σου. Μην ξεχάσεις να την βάλεις στο ψυγείο. Η δροσερή υφή της θα σε ανακουφίσει απευθείας.

Πηγή: ΑllΥou 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top