Now Reading
#μενουμεσπιτι: Manual επιβίωσης σχέσης

#μενουμεσπιτι: Manual επιβίωσης σχέσης

Αντί να «σκοτωθείτε»… ή να χωρίσετε!

Δεν ξέρεις αν είναι διακοπές… Δεν είσαι σίγουρη αν είναι τιμωρία.

Ελπίζεις να μην είναι θεία δίκη. Κι εύχεσαι να μην είναι η απόλυτη καταστροφή… Με εντολές άνωθεν και λόγω των νέων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού, το γεγονός είναι ότι βρεθήκατε κι οι δύο, τόσο εσύ όσο κι ο σύντροφός σου, αποκλεισμένοι για 14 (ή θα δείξει πόσες) μέρες (και νύχτες – μα γιατί κανείς δεν μιλάει για αυτές τις νύχτες!).

Δεν χρειάζεται πανικός! Η ανθρωπότητα έχει επιζήσει χειρότερων απειλών – θα τα καταφέρεις κι εσύ!

Εδώ μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να δεις τη θετική πλευρά της απομόνωσης!

Μην μπεις στη διαδικασία να μετράς μέρες

Όσο σκέφτεσαι τον χρόνο να ξέρεις ότι τόσο πιο αργά και βασανιστικά περνάει. Κάνε focus στα πλεονεκτήματα της νέας κατάστασης και απόλαυσε τον κοινό χρόνο – που μέχρι χθες γκρίνιαζες ότι δεν σου έφτανε και ότι δεν ήταν αρκετός.

Προσπάθησε να παραμείνεις όμορφη και… σέξι

Μπορεί ο κόσμος να χάνεται… αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κι εσύ να χάσεις το στιλ σου! Προσοχή όμως μη φτάσεις στα άκρα… Δεν χρειάζεται να κυκλοφορείς στο σπίτι με τα δωδεκάποντα ούτε τις απαστράπτουσες γόβες, το Max Mara ταγέρ σου ή να αναδείξεις όλη την παλέτα του μακιγιάζ σου. Προτίμησε ένα casual απλό look που όμως να σε κολακεύει και να αναδεικνύει τη θηλυκή σου πλευρά. Δεν χρειάζεται να είσαι βαμμένη, αλλά καλοχτενισμένα μαλλιά και λίγο γκλος στα χείλη, σίγουρα θα τονώσουν την ψυχολογία και την εμφάνισή σου.

Βάλε όρια και πρόγραμμα

Ειδικά αν χρειάζεται κι οι δύο να δουλεύετε από το σπίτι, φτιάξτε (αν είναι εφικτό) ο καθένας σας το προσωπικό του γραφείο ή προσπαθήστε να δουλεύετε εναλλάξ. Να σέβεστε κι οι δύο τις ώρες εργασίες του άλλου από το σπίτι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ησυχία… Αν δουλεύεις με μουσική ή μιλάς πολύ στο τηλέφωνο ενώ ο σύντροφός σου χρειάζεται συγκέντρωση, βάλε ακουστικά και προσπάθησε να μιλάς κάπου που να μην τον ενοχλείς (ισχύει και για τους δυο σας).

Φροντίστε και κακομάθετε ο ένας τον άλλον

Δείτε Επίσης

Τώρα που δεν φεύγετε κι οι δύο κυνηγημένοι απ’ τα αξημέρωτα για τις δουλειές σας, τι θα έλεγες να αρχίσετε να απολαμβάνετε ένα ωραίο πρωινό…. Κι όχι μόνο έναν καφέ στο πόδι. Φτιάξε του μικρές εκπλήξεις, όπως τρυφερά post it στο γραφείο του. Άφηνέ του κρυφά ερωτικά μηνύματα σε σημεία στο σπίτι, που πρέπει να ανακαλύψει. Αποπλάνησέ τον, σαν να τον ερωτεύεσαι από την αρχή για πρώτη φορά. Ετοίμασε ένα χαλαρωτικό bath για δύο… ή ζήτησε του να του κάνεις (ή να σου κάνει) μασάζ με αρωματικά έλαια.

Τρυφερή είναι η νύχτα

Ένα από τα καλά του να μένετε κι οι δύο αποκλεισμένοι στο σπίτι είναι ότι δεν σας τρώνε οι δρόμοι κι οι αποστάσεις, κι επομένως είστε κι οι δύο πιο ξεκούραστοι – επιπλέον μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας τον κοινό περίσσιο χρόνο. Καιρός να δείτε αγκαλιά στον καναπέ τους κύκλους των αγαπημένων σας σειρών που όλο αναβάλλατε. Αλλά ακόμα καλύτερα να ξαναβρείτε τον ερωτισμό και το πάθος σας.

Άλλωστε το λένε κι οι περισσότεροι μεταξύ αστείου και σοβαρού πως μετά τις μέρες «απομόνωσης» θα μετράμε ή διαζύγια ή γεννήσεις…

Εσύ ας επιλέξεις να ζήσεις και να απολαύσεις το τώρα, και την κάθε στιγμή μαζί… Μαζί με τον σύντροφό σου!

Πηγή: ΑllΥou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top