Now Reading
Μένουμε σπίτι και επισκεπτόμαστε την Tate στο Λονδίνο!

Μένουμε σπίτι και επισκεπτόμαστε την Tate στο Λονδίνο!

Και παίρνουμε ιδέες για πολλές καλλιτεχνικές και μη δραστηριότητες!

To childit παρουσιάζει καθημερινά δραστηριότητες για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, στις δύσκολες αυτές στιγμές της καραντίνας. Οι στιγμές αυτές πρέπει και μπορούν να γίνουν στιγμές δημιουργικές. #μένουμεσπίτι #μένουμεσπίτιμεπαιδιά.

Η διαδικτυακή σελίδα της Tate έχει διαμορφώσει έναν ειδικό τομέα για τα παιδιά όπου θα βρείτε πολλές δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, την εποχή της καραντίνας και όχι μόνο…

Η τέχνη είναι πάντα ένα σταθερό μέρος όπου μπορούμε να καταφεύγουμε για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας με ομορφιά.

Τα ψυχοθεραπευτικά οφέλη της τέχνης είναι γνωστά εδώ και χρόνια και το βλέπουμε όλοι πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη διατήρηση της ψυχικής μας υγείας αλλά και πόσο μας βοηθάει να ξεφεύγουμε και να έχουμε μια πιο θετική οπτική ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Έτσι είναι πολύ σημαντικό που στην προσπάθεια του να  μείνουμε όλοι σπίτι ασφαλείς και υγιείς έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους πάρα πολλοί πολιτιστικοί φορείς σε όλο τον κόσμο και ανοίγουν τις διαδικτυακές τους πύλες προκειμένου να φέρουν την τέχνη στην πιο προσβάσιμη μορφή της μέσω της τεχνολογίας σε όλους μας.

Στο site της Tate θα βρείτε στη διάθεσή σας μια πληθώρα από επιλογές δραστηριοτήτων για παιδιά – από πρωτότυπα κουίζ, ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά σας αβγά, να μιμηθείτε τον Άντι Γουόρχολ, να φτιάξετε σοκολατένιες καλλιτεχνικές δημιουργίες, να φτιάξετε ιδιαίτερους ζωγραφικούς πίνακες, να μάθετε και να εξερευνήσετε τη ζωή και το έργο πολλών σημαντικών ανθρώπων της τέχνης που άφησαν το στίγμα τους. Μπείτε στο tate.org.uk/kids και χαθείτε σε έναν μαγικό κόσμο χρωμάτων, μορφών, ομορφιάς και πάρτε ιδέες για το πώς θα αφήσετε το δικό σας καλλιτεχνικό αποτύπωμα!

Δείτε Επίσης

Επίσης στο κανάλι Tate Kids θα δείτε πολλά ακόμα βίντεο που θα σας μυήσουν εσάς και τα παιδιά σε τεχνικές, σε είδη ζωγραφικής, σε καλλιτεχνικά ρεύματα, σε βιογραφίες καλλιτεχνών αλλά και σε σημαντικές εκθέσεις που όλα αυτά τα χρόνια η Tate φιλοξενεί στους χώρους τέχνης της.

(cover photo: twitter tate kids)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top