Now Reading
Κάψε θερμίδες σε mood Χριστουγέννων

Κάψε θερμίδες σε mood Χριστουγέννων

Το full body workout που θα θέλεις να ακολουθήσεις μέσα στις γιορτές

Συντάκτης: Κωνσταντίνα Κύρκου

Κακά τα ψέματα, τις ημέρες των γιορτών το fitness πρόγραμμα πάει περίπατο. Όλοι το ξέρουμε αυτό! Λίγο τα γλυκά, αλλά και τα αλμυρά, λίγο εκείνο το ποτηράκι κρασί παραπάνω, λίγο το mood χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, λίγο το «δεν βαριέσαι μωρέ, γιορτές έχουμε» που αναβάλει τη μια μετά την άλλη τις προπονήσεις σου… Oλα αυτά μαζί σε βγάζουν εκτός προγράμματος, που τόσο κόπο έκανες να συνηθίσεις στην αρχή.
Δεν θα σου πω να απαρνηθείς κουραμπιέδες και μελομακάρονα, ούτε να μην το ρίξεις λίγο παραπάνω έξω, δηλαδή μέσα, με τους φίλους σου. Μπορείς ωστόσο να έχεις στο μυαλό σου ότι υπάρχει πάντα το μέτρο, ώστε να μην το παρακάνεις.

Όσο για τις προπονήσεις σου, ευκαιρία είναι να αλλάξεις για λίγο το συνηθισμένο πρόγραμμα που ακολουθείς και να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Και τι είναι αυτό; Ένα full body dance cardio που θα σε ξεσηκώσεις υπό τους ήχους αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών αλλά και θα σε βοηθήσει να κάψεις πολλές θερμίδες μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Αν λοιπόν έχεις ανάγκη από χορό αλλά και γυμναστική, η Maddie σου δείχνει τον τρόπο να παρτάρεις καθ’ όλη  την διάρκεια των γιορτών.

Πηγή: Allyou

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top