Now Reading
Η Sienna Miller «βγάζει» το μωρό της στο κόκκινο χαλί

Η Sienna Miller «βγάζει» το μωρό της στο κόκκινο χαλί

Εντυπωσιάζοντας με ένα σύνολο υψηλής ραπτικής Schiaparelli

Η Sienna Miller επιβεβαίωσε επίσημα ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της – το πρώτο της με τον φίλο της Oli Green – και με τη σειρά της μας έδωσε μια γεύση από το στυλ της μητρότητας που θα ακολουθήσει… δηλαδή να αγκαλιάζει το σώμα της που αλλάζει γιορτάζοντάς το, κι όχι κρύβοντάς το.

Μπορεί κάλλιστα να εμπνεύστηκε από άτομα όπως η Rihanna, της οποίας η γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης απέκτησε γρήγορα εμβληματική θέση αφού φωτογραφήθηκε φορώντας τα πάντα, από ανοιχτόχρωμα crop tops μέχρι διαφανή δικτυωτά ρούχα και στις δύο εγκυμοσύνες της – παρακινώντας άλλους, όπως η Shay Mitchell, η Jessie J και Kylie Jenner, να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Στην περίπτωση της, η Sienna επέλεξε μια κατάλληλα κομψή περίσταση για να κάνει τη δήλωση της χαρούμενης ανακοίνωσης σε στυλ fashion icon – στο κόκκινο χαλί της Vogue World: London, όπου ζήτησε τη βοήθεια του στυλίστα του Harry Styles, Harry Lambert για να την ντύσει (σε μια «ογκώδη» ραπτική Schiaparelli δύο κομματιών, φυσικά).

Η ηθοποιός, η οποία είναι ουσιαστικά το συνώνυμο του boho style και των floaty φορεμάτων –που αποτέλεσαν τη βασική της επιλογή για την πρώτη της εγκυμοσύνη– σίγουρα πήγε σε μια νέα κατεύθυνση το ντύσιμό της, το οποίο περιείχε ένα crop top σε στυλ πουκάμισου και μια δραματική υπερμεγέθη πουφ φούστα, συμπληρώνοντας την εμφάνιση με statement χρυσά σκουλαρίκια, διάφανο κολάν και γόβες, όλα εγκεκριμένα από τον σχεδιαστή.

Σχετικά με την εορταστική εμφάνιση, ο δημιουργικός διευθυντής της Schiaparelli, Daniel Roseberry, σχολίασε στη βρετανική Vogue για την απόφαση της Sienna να ξεσκεπάσει την κοιλίτσα της: «Η επιλογή της είναι τιμή μας. Τίποτα άλλο παρά την αγάπη μας και τα συγχαρητήριά μας στη Σιένα και το μικρό της που είναι στα σκαριά».

Δείτε Επίσης

Πρόσθεσε για τις πιο παραδοσιακές μεθόδους ντυσίματος μητρότητας: «Άλλος ένας απαρχαιωμένος “κανόνας” που πρέπει να μη ληφθεί υπόψη, να αμφισβητηθεί και σε αυτή την περίπτωση να αγνοηθεί εντελώς».

Ενώ είχε τη στιγμή της στον κόσμο της υψηλής ραπτικής στο κόκκινο χαλί, δεν φαίνεται ότι το αγαπημένο off-duty στυλ της Sienna Miller έχει φύγει για τα καλά, καθώς εθεάθη να φορά ένα φαρδύ μαύρο φόρεμα με slip-on shoe boots και μια tote bag καθώς αποχωρούσε από το fashion event το βράδυ της Πέμπτης…

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top