Now Reading
Η Blake Lively ζητά από τους σχεδιαστές ρούχα που να «αγκαλιάζουν» τη μητρότητα

Η Blake Lively ζητά από τους σχεδιαστές ρούχα που να «αγκαλιάζουν» τη μητρότητα

Και που να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και να ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο

Η Blake Lively θέλει οι σχεδιαστές να φτιάχνουν ρούχα για όλους τους γυναικείους σωματότυπους, συμπεριλαμβανομένων των σωμάτων που μόλις γέννησαν. Ενώ μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες της στο Instagram Stories της, η Lively άνοιξε τη συζήτηση για το αίσθημα της ανασφάλειας μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της, της Betty. Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της εμφάνισής της στο “The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon” του 2020. Η Lively εξήγησε ότι συνδύασε ένα πουκάμισο Lanvin με ένα φόρεμα από την Net-a-Porter για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.
«Επειδή κανείς δεν είχε δείγματα που να μου ταίριαζαν μετά τον τοκετό. Και τόσα πολλά ρούχα από τα καταστήματα επίσης δεν ταίριαζαν ούτε. Πάρα πολλά», σχολίασε. Παρόλο που η Lively αναφέρεται αρχικά στην προσπάθειά της να βρει ενδυματολογικές επιλογές από επώνυμους σχεδιαστές, μπορούμε να ταυτιστούμε μαζί της έτσι κι αλλιώς. Κάθε φορά που γεννάς, το σώμα σου αλλάζει με αξιοσημείωτο τρόπο. Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι θαύματα – αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για μια νέα μαμά να αναγνωρίσει τον εαυτό της στο «νέο» σώμα της.

«Δεν στέλνετε ένα θετικό μήνυμα στις γυναίκες, όταν το σώμα τους δεν ταιριάζει σε αυτά που προτείνετε οι εταιρείες ρούχων. Μας αποξενώνει και μας δημιουργεί σύγχυση αυτή η στάση» συνέχισε.

«Και εύχομαι να ένιωθα τόσο σίγουρη τότε όπως νιώθω τώρα, ένα χρόνο αργότερα κοιτώντας πίσω. Αυτό το σώμα μου έδωσε ένα μωρό. Και πρόσφερε όλη την τροφή αυτού του μωρού. Τι υπέροχο θαύμα. Αλλά αντί να αισθάνομαι περήφανη, ένιωθα ανασφαλής Απλώς επειδή δεν μου ταίριαζαν τα ρούχα. Πόσο ανόητο είναι αυτό τώρα που το σκέφτομαι αναδρομικά».

Πιστεύουμε ότι οι περισσότερες μητέρες θα αναγνωρίσουν παρόμοιες εμπειρίες και ανάλογα συναισθήματα στα λόγια της Lively. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα. Το να είσαι υπεύθυνη και να προσφέρεις την τροφή ενός μωρού είναι επίσης θαύμα. Αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να εκτιμήσεις όλα όσα έχει κάνει το σώμα σου, ειδικά όταν παλεύεις να βρεις κάτι να φορέσεις που να σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Η Lively αναφέρει στην ανάρτησή επίσης την Katie Sturino, επιχειρηματία και υποστηρικτή της αποδοχής του σώματος, που «βοηθά τις γυναίκες να μην αισθάνονται μόνες».

Δείτε Επίσης

Η Lively είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Ryan Reynolds από το 2012, κι έχουν μαζί τρεις κόρες: James, 6, Inez, 4 και Betty, 1.

Πιστεύουμε ότι η Lively έχει το δίκιο με το μέρος της και η άποψή της εκφράζει όλες τις γυναίκες όταν απαιτεί περισσότερα από τους αγαπημένους μας σχεδιαστές. Πρέπει να προσφέρουν περισσότερα μεγέθη και μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές τους. Πρόκειται για την έμπρακτη αποδοχή και τον σεβασμό προς όλους τους τύπους σώματος.

Το άρθρο στηρίχθηκε σε δημοσίευση του mother.ly.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top