Now Reading
Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Brownies

Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Brownies

Εορταστικές γλυκές λιχουδιές για κέρασμα ή στολίδι

Όσον αφορά τα γιορτινά επιδόρπια, συνήθως είναι υπερβολικά και απαιτούν πολλή προετοιμασία. Αυτά τα αξιολάτρευτα Brownies Χριστουγεννιάτικα Δέντρα είναι για όταν δεν έχετε πολύ χρόνο, αλλά θέλετε να φτιάξετε κάτι χαριτωμένο και εορταστικό. Γίνονται εύκολα και τα παιδιά μπορούν ακόμη και να βοηθήσουν στη διακόσμηση! Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας συνταγή για μπράουνι ή κρατήστε την απλή και χρησιμοποιήστε ένα μείγμα μπράουνι σε κουτί. Κάντε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα με τον εαυτό σας και χρησιμοποιήστε έτοιμο κονσερβοποιημένο γλάσο για διακόσμηση. Αυτά τα brownies έχουν να κάνουν με την αισθητική και όλοι θα τα λατρέψουν γιατί ποιος μπορεί να αρνηθεί ένα brownie – ειδικά χριστουγεννιάτικο;

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ:

18 ΜΕΡΙΔΙΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

0 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

1 ΩΡΑ 20 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σπρέι μαγειρικής

1 κουτί μείγμα μπράουνι, συν τα υλικά που απαιτούνται στο κουτί

3/4 φλ. (1 1/2 ράβδοι) βούτυρο, μαλακωμένο

4 φλ. ζάχαρη άχνη

1 κουτ. καθαρό εκχύλισμα βανίλιας

2 κ.σ. κρέμα γάλακτος

Πρέζα αλάτι

Πράσινο χρώμα τροφίμων

6 ζαχαρωτά

Τρούφα ή καραμελάκια πολύχρωμα, για διακόσμηση

Δείτε Επίσης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°. Στρώνουμε ένα 9″-x-13″ με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, αφήνοντας μια προεξοχή 2″ στις μακριές πλευρές και αλείφουμε με μαγειρικό σπρέι. Φτιάξτε το μείγμα brownie σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ρίξτε το κουρκούτι στο έτοιμο ταψί και ψήστε μέχρι να βγει μια οδοντογλυφίδα που έχετε τοποθετήσει στη μέση του ταψιού με λίγα υγρά ψίχουλα, 25 έως 30 λεπτά. Αφήστε να κρυώσει εντελώς.

Σε ένα μεγάλο μπολ χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός ή στο μπολ ενός μίξερ με βάση το ειδικό εξάρτημα, χτυπήστε το βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθούν, μετά προσθέστε τη βανίλια, την κρέμα γάλακτος και το αλάτι. (Αν θέλετε πιο αραιή σύσταση, προσθέστε 1 ακόμα κουταλιά της σούπας κρέμα.) Προσθέστε πράσινο χρώμα τροφίμων μέχρι να αποκτήσετε το επιθυμητό χρώμα. Μεταφέρετε σε σακούλα σωληνώσεων με μικρό ανοιχτό άκρο αστεριού.

Αφαιρέστε το μπράουνι από το ταψί και κόψτε σε 3 μακριές σειρές, στη συνέχεια κόψτε κάθε σειρά σε 6 τρίγωνα το καθένα για συνολικά 18 τρίγωνα.

Κόψτε τα ζαχαρωτά σε κομμάτια μήκους 3″ και βάλτε τα στο κάτω μέρος κάθε μπράουνι για να δημιουργήσετε έναν κορμό.

Περάστε μια ζιγκ-ζαγκ γραμμή πάνω από το μπράουνι και από πάνω πασπαλίστε για στολίδια.

Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Brownies – Έκτορας Μποτρίνι (botrini.gr)

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top