Now Reading
Τα Havaianas Frozen 2 με την Άννα και την Έλσα

Τα Havaianas Frozen 2 με την Άννα και την Έλσα

Οι αγαπημένες αδελφές που αγαπήθηκαν από μικρούς και μεγάλους επέστρεψαν!

 

Με μεγάλη χαρά το brand Havaianas παρουσιάζει τα νέα ζευγάρια της συλλογής Havaianas Frozen 2, που είναι πλέον διαθέσιμα.

Σε αυτή τη νέα ταινία η Έλσα, η Άννα, ο Κριστόφ, o Όλαφ και o Σβεν θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν γιατί η Έλσα γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις. Θα περάσουν μια καταπληκτική και συναρπαστική περιπέτεια με σκοπό να σώσουν το βασίλειό τους.

Μπορεί να είμαστε ακόμη μακριά από το καλοκαίρι, αλλά αυτά τα ζευγάρια μπορούν να γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ για μέσα στο σπίτι, μέχρι να ζεστάνει και πάλι ο καιρός και τα δαχτυλάκια των μικρών μας φίλων να μπορέσουν να βγούνε και πάλι εξώ.

Υπάρχουν διαθέσιμα δύο μοντέλα, και τα δύο με τους αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας αποτυπωμένους πάνω στο κλασσικό Slim μοντέλο, με πιο λεπτά λουράκια και όμορφες παστέλ αποχρώσεις που αναδεικνύουν τις εικόνες που παρουσιάζονται πάνω στις σόλες των ζευγαριών.

Μπορείτε να βρείτε τα δύο μοντέλα της συλλογής στο www.havaianas.com και στα αποκλειστικά καταστήματα Havaianas, με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 20€.

 

Δείτε Επίσης

Το brand Havaianas, δημιουργημένο το 1962,  μεταφέρει το βραζιλιάνικο πνεύμα σε όλο τον κόσμο μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του.

Το brand Havaianas είναι συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μοντέλα για όλους.

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top