Now Reading
Τα μωρά του Οκτωβρίου είναι ξεχωριστά με τον δικό τους τρόπο

Τα μωρά του Οκτωβρίου είναι ξεχωριστά με τον δικό τους τρόπο

Τα χρώματα και οι ιδιότητες του φθινοπώρου τα προικίζουν με ιδιαίτερα δώρα

Κάθε μωρό, ό,τι μήνα και να έχει γεννηθεί είναι σίγουρο ότι ξεχωρίζει με τον τρόπο του και είναι αξιαγάπητο. Όμως όσο κι αν το dna ή το περιβάλλον που μεγαλώνει παίζουν το ρόλο τους στο πώς θα εξελιχθεί η προσωπικότητά του έχει αποδειχθεί ότι και το πότε γεννήθηκε έχει τη σημασία του ως προς τον χαρακτήρα και τα χαρακτηριστικά που θα εκδηλώσει μεγαλώνοντας.

Εδώ εξετάζουμε γιατί τα μωρά του Οκτωβρίου είναι τόσο ξεχωριστά:

Τα πηγαίνουν καλά στον αθλητισμό

Εάν το μωρό σας έρθει τον Οκτώβριο, ίσως θελήσετε να του φορέσετε φορμάκια αθλητή, για να το προετοιμάσετε για το μέλλον. Η έρευνα δείχνει ότι τα μωρά του Οκτωβρίου είναι πιθανότερο να είναι τα αθλητικά αστέρια του αύριο. Μια μελέτη για την αντοχή και τη δύναμη στα παιδιά του σχολείου διαπίστωσε ότι «τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο ήταν ισχυρότερα από αυτά που γεννήθηκαν σε όλους τους μήνες εκτός από τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο». Πιστεύεται ότι συνδέεται με την προγεννητική έκθεση σε βιταμίνη D.

 

Έχουν προεδρικό ταπεραμέντο

Οι περισσότεροι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα από οποιονδήποτε άλλο, οπότε προετοιμαστείτε σε περίπτωση που το μωρό σας έχει πολιτικές φιλοδοξίες. Ίσως το μωρό σας να είναι οι επόμενοι John Adams, Rutherford B Hayes, Chester Arthur, Teddy Roosevelt, Dwight D. Eisenhower ή Jimmy Carter. Δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα, αλλά η Χίλαρι Κλίντον γεννήθηκε επίσης τον Οκτώβριο.

 

Το λουλούδι γέννησής τους είναι η Καλέντουλα

Συχνά γνωστό ως κατιφές, αυτό το φυτό μπορεί να μεγαλώσουν έως περίπου δύο πόδια ύψος και εκτιμώνται για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κεφαλή λουλουδιών για να καταπραΰνετε τα κοψίματα, τις εκδορές, τα εγκαύματα, τις πληγές, ακόμη και τα τσιμπήματα εντόμων. Αντίστοιχα, οι γενέθλιοι λίθοι τους είναι το οπάλιο και η τουρμαλίνη.

 

Είναι είτε Ζυγοί είτε Σκορπιοί

Όπως μερικά μωρά του Σεπτεμβρίου, αυτά που γεννήθηκαν πριν από τις 24 Οκτωβρίου ταξινομούνται ως ισορροπημένα και κοινωνικά που ανήκουν στον Ζυγό. Αλλά υπάρχουν κι εκείνα που γεννιούνται μετά και ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού, γνωστά για το πάθος, την πίστη και το πείσμα τους.

Είναι οι ρομαντικοί τύποι

Αποδεδειγμένα να είναι αρκετά γοητευτικά, τα μωρά του Οκτωβρίου γίνονται καλοί σύντροφοι. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη, δημιουργούν αρμονία και είναι γνωστοί ως «ειρηνιστές».

 

Είναι πιο πιθανό να δουν τα 100α γενέθλιά τους

Δείτε Επίσης

Σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Σικάγο, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο «έχουν σημαντικά μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης σε ηλικία 100 ετών σε σύγκριση με άτομα που γεννήθηκαν τον Απρίλιο». Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης για το παιδί σας το συντομότερο δυνατό.

 

Έχουν λιγότερους κινδύνους καρδιαγγειακών παθήσεων

Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι ενώ τα μωρά του Οκτωβρίου έχουν υψηλούς συνολικούς κινδύνους ασθένειας (με πολύ μικρή ποσότητα), έχουν μικρότερους κινδύνους σε μια περιοχή που μετρά πραγματικά: καρδιαγγειακές παθήσεις. Ναι, τα μωρά του Οκτωβρίου τείνουν να έχουν υγιείς καρδιές, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί τόσα πολλά φτάνουν μέχρι τα 100.

 

Έχουν καλή ψυχική υγεία

Οι ερευνητές έχουν επίσης συνδέσει τα γενέθλια του Οκτωβρίου με χαμηλότερο κίνδυνο αυτοκτονίας, υποδεικνύοντας ότι τα μωρά που γεννιούνται αυτόν τον μήνα μπορεί να είναι επιρρεπή σε καλή ψυχική υγεία.

Σωματικά και ψυχικά, μια γέννηση του Οκτωβρίου αποτελεί καλό για τη μελλοντική υγεία, στατιστικά μιλώντας. Αυτά είναι καλά νέα για μελλοντικούς προέδρους που γεννήθηκαν αυτόν τον μήνα.

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top