Now Reading
Πώς να γίνεις stylish σε χρόνο dt!

Πώς να γίνεις stylish σε χρόνο dt!

4 tips αυστηρά για πολυάσχολες γυναίκες!

Και ποιά γυναίκα τη σήμερον ημέρα, δεν είναι πολυάσχολη; Ο συνδυασμός δουλειά, παιδιά, προσωπική ζωή, μας κρατά αρκετά… busy! Και αυτό σημαίνει βέβαια ένα πράγμα: ότι δεν έχουμε πάντοτε τον χρόνο για να είμαστε καλοντυμένες.

Ή μήπως έχουμε; Εγώ πιστεύω πως ναι. Πώς; Με τα πιο εύκολα τρικ τα οποία θα σε βοηθήσουν να ντυθείς για την δουλειά ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση, μέσα σε 2 λεπτά! Άπαξ και ακολουθήσεις τα παρακάτω, τότε θα είσαι πάντα stylish!

1. Φόρεσε ένα γιλέκο: Επιθυμείς μια high-fashion αισθητική στο ντύσιμό σου; Ένα μακρύ ή και κοντό γιλέκο, θα κάνει την δουλειά άψογα. Φόρεσέ το πάνω από οποιοδήποτε outfit και θα έχεις αμέσως το πιο κομψό look.

2. Βάλε ένα μαντήλι: Eίτε φοράς κοστούμι στην δουλειά, είτε ένα πιο casual outfit, ένα μαντήλι γύρω από τον λαιμό, θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου κάνοντάς την πιο εκλεπτυσμένη και chic. Όλα αυτά με μια κίνηση μόνο!

3. Επανάλαβε το outfit της Κυριακής: Την Κυριακή έχεις πάντα περισσότερο χρόνο ώστε να αφιερώσεις λίγα λεπτά παραπάνω στο ντύσιμό σου. Γιατί, λοιπόν, να μην φορέσεις το ίδιο ένα βιαστικό, δευτεριάτικο πρωινό;

Δείτε Επίσης

4. Συνδύασε prints με χρώματα: Όταν βιάζεσαι το πρωί και δεν ξέρεις τι να βάλεις, απλά επίλεξε το πρώτο ρούχο με print που θα βρεις στην ντουλάπα σου και συνδύασέ το με ένα σε μονόχρωμη απόχρωση. Σε χρόνο dt θα δημιουργήσεις το πιο fashionable look!

Πηγή: allyou.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top