Now Reading
Η Sofia Richie ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της με μια υπέροχη συνέντευξη στη «Vogue».

Η Sofia Richie ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της με μια υπέροχη συνέντευξη στη «Vogue».

Μετά τη Sienna Miller μια ακόμα celebrity μιλάει στη Vogue για τις δυσκολίες αλλά και τη χαρά της αναμονής του πιο όμορφου δώρου! 

Η Sofia Richie περιμένει το πρώτο της παιδί! Το 25χρονο μοντέλο, κόρη του Lionel Richie και αδερφή της Nicole Richie, ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη Vogue.

Γνωρίζει επίσης το φύλο του μωρού και σε μια εξαιρετικά σπάνια κίνηση για οποιονδήποτε τόσο διάσημο όσο εκείνη, μοιράζεται τα νέα με τον κόσμο πως πρόκειται να αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

«Μεγαλώνει αρκετά γρήγορα, οπότε η ημερομηνία τοκετού είναι λίγο στον αέρα», λέει στο περιοδικό. «Λατρεύω τα YouTube και τα TikToks με αποκαλύψεις φύλου. Και οι δύο πιστεύαμε ότι ήταν αγόρι, οπότε ήταν πραγματικό σοκ. Το όνειρο της ζωής μου ήταν να κάνω μια κόρη και ο Έλιοτ είναι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα απαοκτήσουμε κορίτσι». Αυτό το μωρό θα είναι το πρώτο για την Richie και τον σύζυγό της, CEO και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας 10K Projects, Elliot Grainge. Παρά το γεγονός ότι μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα με τη Vogue και τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Richie είπε στο « Town & Country » το περασμένο φθινόπωρο ότι είναι προσεκτική με το πόσα μοιράζεται δημόσια για τη ζωή της και τον γάμο της.

«Δεν ζούμε όλη μας τη ζωή στο Instagram. Ξέρουμε πότε να το απενεργοποιήσουμε», εξήγησε.

Ενώ εκείνη και ο Grainge δεν περίμεναν πολύ μέχρι να πουν στις οικογένειές τους τα χαρούμενα νέα, αποφάσισαν ωστόσο να περιμένουν μέχρι να το μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο. 

«Η εγκυμοσύνη είναι πραγματικά μια δύσκολη και πολλές φορές τρομακτική διαδικασία, οπότε είναι λογικό να θέλεις να σε προστατέψεις », λέει. «Δεν συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τόσα πολλά ορόσημα που πρέπει να πετύχεις και τόσες πολλές δοκιμές που πρέπει να κάνεις. Για μένα, ήταν πολύ σημαντικό να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία και τον χώρο μας ως ζευγάρι».

Δείτε Επίσης

Λέει στη Vogue ότι διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και, όπως κάθε μέλλουσα μαμά, έζησε κάποιες έντονες συναισθηματικά φορτισμένες  στιγμές στη διάρκεια.

«Πέρασα πολύ δύσκολα», λέει. «Πέρασα μια εβδομάδα με κλάματα. Θα έκλαιγα στο βάψιμο του τοίχου. Θα έκλαιγα για οτιδήποτε μπορούσες να κλάψεις. Αλλά τελικά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλώς να καθίσεις και να νιώσεις το δέος του τι σου συμβαίνει και να ξέρετε ότι όλα όσα περνάτε είναι απολύτως φυσιολογικά. Αυτό που με έκανε να νιώθω καλύτερα είναι πως όλοι οι άνθρωποι έχουν περάσει από αυτά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στην εγκυμοσύνη και αυτό ήταν τρομερά παρήγορο για μένα».

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top