Now Reading
«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

Η Hilary Duff μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα ότι αυτή και ο σύζυγός της, Matthew Koma, καλωσόρισαν το νέο τους πακέτο χαράς νωρίτερα αυτό το μήνα. Η σταρ του «Lizzie McGuire» γέννησε στις 3 Μαΐου το τρίτο της κοριτσάκι, που ονομάζεται Townes Meadow Bair, και η οικογένεια δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

«Τώρα ξέρουμε γιατί μας έκανε να περιμένουμε τόσο πολύ… Τελειοποιούσε αυτά τα μάγουλα!» Η Hilary έγραψε στο Instagram δίπλα σε φωτογραφίες. «Ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου εδώ και μήνες και οι τελευταίες 5 μέρες που σε γνώρισα, σε κοιτάξω και σε μυρίζω ήταν καθαρές στιγμές μαγείας».

Πρόσθεσε: «Όλοι σε αγαπάμε σαν να ήσουν εδώ όλη την ομορφιά».

Η Χίλαρι και ο Μάθιου -οι οποίοι είναι γονείς της Μπανκς, 5 ετών και της Μέι, 2 ετών, καθώς και του Λούκα, 11 ετών, με τον πρώην σύζυγο της Χίλαρι, Μάικ Κόμρι – είπαν στον κόσμο ότι περίμεναν ξανά μωρό σε μια αξιολάτρευτη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.

«Τόσο για τις σιωπηλές νύχτες», έγραφε η κάρτα, ενώ η ηθοποιός How I Met Your Father έγραψε στην ανακοίνωση, «Έκπληξη Έκπληξη!»

Η Duff και ο Koma, που ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2017, αρραβωνιάστηκαν και παντρεύτηκαν το 2019 – το ευτυχισμένο ζευγάρι θα γιορτάσει την τέταρτη επέτειο του γάμου του τον Δεκέμβριο.

Δείτε Επίσης

Νωρίτερα φέτος, ο Koma υποβλήθηκε σε βασεκτομή – και το ζευγάρι κατέγραψε ολόκληρη την (άθελά του) ξεκαρδιστική διαδικασία, την οποία ονόμασε «εμπειρία 10/10».

Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια και καλώς ήρθατε στον κόσμο baby Townes!

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top