Now Reading
Το YouTube πρόκειται να σταματήσει να προτείνει video σε εφήβους που εξιδανικεύουν συγκεκριμένα επίπεδα φυσικής κατάστασης

Το YouTube πρόκειται να σταματήσει να προτείνει video σε εφήβους που εξιδανικεύουν συγκεκριμένα επίπεδα φυσικής κατάστασης

Η επαναλαμβανόμενη προβολή συγκεκριμένων video μπορεί να είναι επιβλαβής για το νέο άτομο σύμφωνα με τους ειδικούς. 

Το Youtube συζητά τον αποκλεισμό των νέων από video με συμβουλές fitness και απώλειας βάρους., αφού οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι ένα τέτοιο περιεχόμενο θα μπορούσε να είναι επιβλαβές, εάν προβληθεί επανειλημμένα.

Η πλατφόρμα θα εξακολουθεί να επιτρέπει σε παιδιά ηλικίας 13 έως 17 ετών να βλέπουν τα βίντεο, αλλά οι αλγόριθμοί της δεν θα ωθούν τους νεαρούς χρήστες σε υλικό αντίστοιχου περιεχομένου. Το YouTube είπε ότι αυτό το περιεχόμενο δεν παραβιάζει τις οδηγίες του, αλλά ότι η επανειλημμένη προβολή του υλικού θα μπορούσε να επηρεάσει την ευημερία ορισμένων χρηστών.

Ο παγκόσμιος επικεφαλής υγείας του YouTube,  Dr Garth Graham, δήλωσε: «Καθώς ένας έφηβος αναπτύσσει σκέψεις για το ποιος είναι και σχηματίζει τα δικά του πρότυπα, η επαναλαμβανόμενη έκθεση σε περιεχόμενο με εξιδανικευμένα πρότυπα δεν οδηγεί σε ρεαλιστικά πρότυπα και θα μπορούσε να οδηγήσει αντιθέτως πολλούς στη διαμόρφωση αρνητικών πεποιθήσεων για τον εαυτό τους».

Οι νέες οδηγίες, που εισήχθησαν τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, ισχύουν για περιεχόμενο που εξιδανικεύει ορισμένα φυσικά χαρακτηριστικά έναντι άλλων, όπως οι ρουτίνες ομορφιάς ή εξιδανικεύει μια συγκεκριμένη φυσική κατάσταση ή συγκεκριμένα σωματικά βάρη, όπως οι ρουτίνες άσκησης, που ενθαρρύνουν την επιδίωξη μιας συγκεκριμένης εμφάνισης ή την κοινωνική επιθετικότητα, όπως ο σωματικός εκφοβισμός.

Δείτε Επίσης

Το Youtube συζητά τον αποκλεισμό των νέων από video με συμβουλές fitness και απώλειας βάρους – Platform.gr

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top