Now Reading
Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν γονείς!

Δανάη Μιχαλάκη & Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν γονείς!

Το ζευγάρι αλλά και όλη η οικογένεια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί και ήδη όλο τους το σπίτι γέμισε από ευτυχία!

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το πρωί, η Δανάη Μιχαλάκη, αγαπημένη ηθοποιός από τον ρόλο της ως Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών. Ο πανευτυχής μπαμπάς όπως αποκάλυψε ο μαιευτήρας κ. Τρουμπούκης, ήταν μέσα τη στιγμή του τοκετού και ανυπομονεί να επιστρέψουν στο σπίτι τους και στην καθημερινότητά τους. 

Photo Credits: @ danae_michalaki/ instagram

Έπειτα από αναρτήσεις που μαρτυρούσαν την αναμονή τόσο των ίδιων των γονιών όσο και της γνωστής πρωταγωνίστριας και σταρ γιαγιάς Φιλαρέτης Κομνηνού, η στιγμή έφτασε αναπάντεχα χτες το πρωί, καλωσορίζοντας το μωράκι τους, δύο εβδομάδες νωρίτερα. 

 

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2022 στη Σύρο σε μια υπέροχη εντυπωσιακή τελετή όπου έλαμπαν και οι δύο από ευτυχία. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Ποσειδωνίας, αφού η Δανάη Μιχαλάκη έχει καταγωγή από το νησί, και στη συνέχεια οργάνωσαν ένα πάρτι στην παραλία.

Η διάσημη ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού και μητέρα του ευτυχή μπαμπά, δηλώνει έτοιμη να αναλάβει τα καθήκοντά της ως γιαγιά και να απολαύσει τον νέο και πιο όμορφο “ρόλο” της ζωής της. Όλο αυτό το διάστημα της αναμονής δεν έλειψαν οι συνεντεύξεις αλλά ούτε και οι εκφράσεις ενθουσιασμού για το ευτυχές γεγονός, που γέμισε με γλυκιά προσμονή τις ζωές τους. 

 

Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε η όμορφη Δανάη επιλέγοντας την ημέρα των γενεθλίων της αλλά και της επετείου του γάμου της, για να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα ευχάριστα νέα. 

Να τους ζήσει!

 

© 2023 All rights reserved Powered by Brainfoodmedia.

ID - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Scroll To Top